R t V f F I
Moët&Chandon-LuisMedina-AlejandraPrat-AlfonsoDeBorbón-SeteGibernau-baqueira-beret-1 Moët&Chandon-LuisMedina-AlejandraPrat-AlfonsoDeBorbón-SeteGibernau-baqueira-beret-2 Moët&Chandon-LuisMedina-AlejandraPrat-AlfonsoDeBorbón-SeteGibernau-baqueira-beret-3 Moët&Chandon-LuisMedina-AlejandraPrat-AlfonsoDeBorbón-SeteGibernau-baqueira-beret-4 Moët&Chandon-LuisMedina-AlejandraPrat-AlfonsoDeBorbón-SeteGibernau-baqueira-beret-5 Moët&Chandon-LuisMedina-AlejandraPrat-AlfonsoDeBorbón-SeteGibernau-baqueira-beret-6

Moët & Chandon inaugura la temporada d’hivern

L'estació de Baqueira Beret celebra l'obertura de la seva exclusiva terrassa amb Luis Medina, Alfonso de Borbón, Alejandra Prat i Sete Gibernau.

Categoria: Gastronomia | 9 desembre, 2013
Redacció

Un any més, el luxe del Passeig de Gràcia s’ha traslladat fins al Pirineu per donar la benvinguda a una nova temporada d’esquí. Moët & Chandon ha celebrat aquest cap de setmana la inauguració de la temporada d’hivern amb l’obertura de l’exclusiva terrassa Moët Winter Lounge, a l’estació d’esquí Baqueira Beret. Aquest és un espai únic a peu de pistes que fusiona la passió per l’esport i el plaer de prendre una copa de champagne en un entorn únic.

Nombrosos rostres coneguts han assistit a aquesta cita, que ha comptat amb la presència de Luis Medina, comte de San Martín de Hoyos, acompanyat de la seva novia, Alejandra Pérez-Pla, Alfonso de Borbón, Alejandra Prat amb el seu marit, Juan Manuel Alcaraz, Sete Gibernau, Núria March amb el seu marit José María Pasquin, tots ells amants dels esports d’hivern i habituals de l’estació durant aquestes dates.

Ubicat a la cota 1.850 entre la sortida de la cadira Horat Deth Bo i Vista Beret, el Moët Winter Lounge obre les seves portes, després de tres temporades exitoses, amb grans expectatives a la vista, esperant convertir-se, un any més, en la terrassa de moda de l’hivern.

Categoria: Gastronomia | 9 desembre, 2013
Redacció
Tags:  alejandra prat @ca, Alfonso de Borbón @ca, baqueira beret @ca, celebración @ca, champagne @ca, esquí @ca, estación de esquí @ca, frío @ca, inauguración @ca, invierno @ca, Luis Medina @ca, lujo @ca, Moët & Chandon @ca, paseo de gracia @ca, passeig de gràcia @ca, Sete Gibernau @ca, ski @ca, terraza,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Gastronomia / 21 setembre, 2016

Please Don’t Tell a Barcelona

La cocteleria clandestina novaiorquesa s’instal·la a l’hotel Mandarin Oriental

Gastronomia / 21 gener, 2016

Gaudeix del millor menjar tradicional català

Una guia de restaurants on trobar el millor menjar tradicional català.

Gastronomia / 10 juny, 2015

All those food market

Els xefs i artesans que estan revolucionant l’escena de Madrid i Barcelona es reuneixen aquest finde a la Universitat de Barcelona.

Gastronomia / 4 juny, 2015

Tast a la Rambla 2015

Els millors restaurants de Barcelona preparen les seves tapes més especials per celebrar la segona setmana de la gastronomia.