R t V f F I
el-principal-restaurante-grupo-tragaluz-paseo-de-gracia-1 el-principal-restaurante-grupo-tragaluz-paseo-de-gracia-4 el-principal-restaurante-grupo-tragaluz-paseo-de-gracia-2 el-principal-restaurante-grupo-tragaluz-paseo-de-gracia-3

Descobrim el nou jardí de El Principal

El restaurant del Grupo Tragaluz inaugura un nou espai on podrem gaudir de dinars i sopars al aire lliure.

Categoria: Gastronomia | 11 octubre, 2013
Redacció: Maria Brú

Hi ha restaurants que ens conviden a entrar i altres que, per algun estrany motiu, ens provoquen una certa por. Serà massa car? Serà massa elegant? Què em trobaré? Davant del dubte, decidim passar de llarg i potser ens estem perdent un lloc que mai hauríem imaginat.

El restaurant El Principal, del Grupo Tragaluz, va començar com a restaurant per a grups i poc a poc va anar transformant la seva filosofia.

Avui, El Principal és un espai obert a la ciutat i a qualsevol persona que vulgui gaudir de la seva deliciosa gastronomia i de la seva nova terrassa-jardí, inaugurada recentment.

Aquest nou espai que ofereix el restaurant és un dels icònics i senyorials jardins interiors de l’Eixample. Un espai obert en el que s’hi respira naturalesa, tot i estar a pocs metres del bullici del Passeig de Gràcia.

A més, obertura d’aquest nou espai, ve acompanyat per una nova proposta de menú de cap de setmana que inclou un pica-pica format per 5 platets, un plat principal amb l’arròs com a protagonista, cafè i postres -adaptats a cada temporada-.

Categoria: Gastronomia | 11 octubre, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Gastronomia / 21 setembre, 2016

Please Don’t Tell a Barcelona

La cocteleria clandestina novaiorquesa s’instal·la a l’hotel Mandarin Oriental

Gastronomia / 21 gener, 2016

Gaudeix del millor menjar tradicional català

Una guia de restaurants on trobar el millor menjar tradicional català.

Gastronomia / 10 juny, 2015

All those food market

Els xefs i artesans que estan revolucionant l’escena de Madrid i Barcelona es reuneixen aquest finde a la Universitat de Barcelona.

Gastronomia / 4 juny, 2015

Tast a la Rambla 2015

Els millors restaurants de Barcelona preparen les seves tapes més especials per celebrar la segona setmana de la gastronomia.