R t V f F I
pedrera1 pedrera2 pedrera3

Gastronomia cultural al Café de la Pedrera

El Café de la Pedrera ofereix una combinació entre arquitectura i paladar totalment enfocada a gaudir de diversos sentits alhora.

Categoria: Gastronomia | 10 desembre, 2012
Redacció: Paseo de Gracia

Si es desitja realitzar un fugaç però intens viatge en el temps, s’ha d’anar sense dubte al Café de la Pedrera. L’antiga sala d’exposicions s’ha convertit en un acollidor i modernista espai que conserva tot l’encant de l’edifici al costat d’una àmplia oferta gastronòmica basada en la cuina mediterrània i més concretament, en la catalana. Un espai totalment idoni tant per a una distesa xerrada amb un cafè, com per a un menjar més llarg, mentre es contempla pels amplis finestrals la vida del Passeig de Gràcia.

El xef David Agut, juntament amb el centre d’investigació en cuina i cultura de l’alimentació, la *Fundació Alícia (Catalunya Caixa), han dissenyat una carta que pretén “ser un aparador de la tradició culinària de Barcelona”, i que ofereix un viatge de sabors des d’Ignasi Domènech fins a Ferran Adrià.

Canelons a la barcelonina, arròs amb bolets i carabassa, o els grans clàssics de la gastronomia catalana com la lasanya de brandada de bacallà o la sèpia amb mandonguilles i pèsols són només alguns exemples del que es pot trobar a la carta. A més, amb motiu del centenari de la Pedrera, s’ha elaborat una carta especial que inclou, entre uns altres, plats cromàtics com la vedella en papillot vegetal amb patata violeta o la “Samfaina”, bacallà fregit i gratinat amb una muselina de mel.

Una gran oferta dirigida tant a barcelonins que vulguin delectar-se amb plenitud del modernisme més pur, o a turistes que desitgin conèixer de prop la nostra tradició gastronòmica.

Categoria: Gastronomia | 10 desembre, 2012
Redacció: Paseo de Gracia
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Gastronomia / 21 setembre, 2016

Please Don’t Tell a Barcelona

La cocteleria clandestina novaiorquesa s’instal·la a l’hotel Mandarin Oriental

Gastronomia / 21 gener, 2016

Gaudeix del millor menjar tradicional català

Una guia de restaurants on trobar el millor menjar tradicional català.

Gastronomia / 10 juny, 2015

All those food market

Els xefs i artesans que estan revolucionant l’escena de Madrid i Barcelona es reuneixen aquest finde a la Universitat de Barcelona.

Gastronomia / 4 juny, 2015

Tast a la Rambla 2015

Els millors restaurants de Barcelona preparen les seves tapes més especials per celebrar la segona setmana de la gastronomia.