R t V f F I
Novembre
16
12:00
Inici: 16 Novembre
Final: 25 Novembre


restaurant-week_1 restaurant-week_3 restaurant-week_4

Tornen els menús solidaris de la Restaurant Week

Del 16 al 25 de Novembre els millors restaurants de Barcelona oferiran menús a 24€ + 1€.

Categoria: Gastronomia | 20 novembre, 2012
Redacció: Maria Brú

Arriba a Barcelona la quarta edició de l’esperada Restaurant Week. Durant el 2012 ja són més de 100 les ciutats que s’han animat a acollir aquesta proposta solidària, entre les que s’hi inclouen Londres, Amsterdam o Sao Paulo. Madrid, Sevilla i Barcelona són les ciutats espanyoles que tenen la seva pròpia setmana gastronòmica que organitza i dona suport el segell de qualitat “Sabor del Año”.

Durant 10 dies (del 16 al 25 de Novembre) l’alta gastronomia de la ciutat de Barcelona estarà una mica més a prop de tots amb un objectiu solidari. L’essència de la Restaurant Week és democratitzar l’accés a la restauració i crear un sentiment d’aspiració que ajudarà a revitalitzar la ciutat. A més, també permet contribuir en accions de responsabilitat social.

Per celebrar l’esdeveniment de la Restaurant Week, els restaurants participants oferiran un menú específic i únic a un preu especialment atractiu, donant accés a tots els ciutadans als aliments de qualitat de la restauració. El preu és de 24€ (sense beguda ni IVA) més 1€ de donatiu per les ONGs benèfiques participants.

Les entitats benèfiques a les que es destinaran els donatius en aquesta ocasió són:

- El Banc dels Aliments: una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam d’aquí, i evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i, finalment, far-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn més immediat.

- La Fundació Espanyola del Cor (FEC): una institució privada, sense ànim de lucre, promoguda per la Societat Espanyola de Cardiologia (SEC), sotmesa al protectorat del Ministeri d’Educació i Ciència; i que té com a objectius la prevenció i el suport a la investigació cardiovascular a Espanya mitjançant la concessió de beques d’investigació.

 

Coneix els restaurants de Passeig de Gràcia que s’han adherit a la iniciativa:

CACHITOS: Un dels establiments més innovadors de la Rambla de Catalunya, amb diferents espais decorats de diferents estils. (Rambla Catalunya, 33)

CONDAL MAJESTIC: La cuina de temporada és la principal amfitriona d’aquest distingit establiment que es troba dins un luxós hotel de cinc estrelles, decorat amb classe i sofisticació. (Passeig de Gràcia, 68)

ELS JARDINETS DE GRÀCIA: Assaboreix la cuina mediterrània dins un disseny modern i acollidor. Aquest restaurant et conquistarà pel seu ambient i per la seva cuina. (Passeig de Gràcia, 116)

GALAXO: Restaurant modernista en plena planta noble de l’Hotel Casa Fuster. Gastronomia i servei immillorables. (Passeig de Gràcia, 132)

MURMURI: Ubicat a l’hotel-boutique que porta el mateix nom, a Rambla Catalunya, el restaurant El Passatge del Murmuri et proposa una de les millors ofertes gastronòmiques de fusió asiàtica-mediterrània de Barcelona. (Rambla Catalunya, 104)

TERRAZA DEL CLARIS: Impressionants vistes des de lo més alt de l’hotel de luxe amb una àmplia carta d’especialitats mediterrànies. (C/ Pau Claris, 150)

WINDSOR: Cuina catalana de qualitat amb un toc creatiu i salons exclusius. Descobreix aquest restaurant que es caracteritza per tenir un equip de treball jove que aposta por la innovació en la cuina catalana. (C/ Còrsega, 286)

LOIDI: La cuina catalana de Martín Berasategui, un dels cuiners més reconeguts d’Espanya, en el cor de Barcelona. (Mallorca, 248)

PETIT COMITÉ: Si t’agrada la cuina catalana, res millor que assaboreix-la en un espai modern i avantguardista. Aquest contrast és el que fa únic el restaurant. (Passatge de la Concepció, 13)

Descobreix el menú que oferirà cada un dels restaurants i reserva plaça a través de la web de Sabor del Año i gaudeix de la millor gastronomia barcelonesa.

 

Categoria: Gastronomia | 20 novembre, 2012
Redacció: Maria Brú
Tags:  banc dels aliments @ca, barcelona @ca, Barcelona Restaurant Week @ca, donativo @ca, fundación española del corazón @ca, Gastronomia @ca, menú solidario @ca, paseo de gracia @ca, passeig de gràcia @ca, restaurante @ca, sabor del año @ca,
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.