R t V f F I
bnkers1 bnkers2 bnkers3

Gin&Jazz al Banker’s Bar de l’Hotel Mandarin Oriental

Cada dimecres a les 22h descobrirem com sona el millor gin'n'tonic perquè ara la carta de còctels del Banker's Bar inclou a més el millor jazz en directe.

Categoria: Gastronomia | 16 octubre, 2012
Redacció: Jaime Barber

El jazz ha viscut en els salons plens dels “flappers” que descrivia F. Scott Fitzgerald o en les tavernes plenes de fum que freqüentaven els gàngsters de Raymond Chandler, però des de fa uns mesos s’ha instal·lat al Banker’s Bar de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona. En aquest espai selecte, el batec d’una bateria al compàs, el sospir profund d’un saxo tenor o la remor d’una veu de vellut negre es combinen amb ginebra i tònica en les sessions setmanals Gin & Jazz.

Amb el sostre decorat a base de caixes fortes originals, que remeten a l’antic banc que ocupava l’edifici, el fabulós Banker’s Bar és un espai de vida nocturna vibrant amb un disseny espectacular. D’il·luminació subtil, còmplice de converses íntimes, ofereix una carta de còctels que inclou combinacions clàssiques i modernes creades especialment per al bar, com el “Martini Bankers” i el “Passeig sota la llum de la lluna”. També té una oferta de vins, xampanys i caves que no deixa indiferent, a més d’una gran varietat de tapes exquisides.

La nit dels dimecres tens una cita amb l’elegància al Banker’s Bar de l’Hotel Mandarin Oriental, amb tot el sabor dels seus còctels… and all that jazz.

 

“Banker’s Bar, Hotel Mandarin Oriental”
Passeig de Gràcia, 38-40
Cada dimecres de 22:00 a 00:00h.

Categoria: Gastronomia | 16 octubre, 2012
Redacció: Jaime Barber
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Gastronomia / 21 setembre, 2016

Please Don’t Tell a Barcelona

La cocteleria clandestina novaiorquesa s’instal·la a l’hotel Mandarin Oriental

Gastronomia / 21 gener, 2016

Gaudeix del millor menjar tradicional català

Una guia de restaurants on trobar el millor menjar tradicional català.

Gastronomia / 10 juny, 2015

All those food market

Els xefs i artesans que estan revolucionant l’escena de Madrid i Barcelona es reuneixen aquest finde a la Universitat de Barcelona.

Gastronomia / 4 juny, 2015

Tast a la Rambla 2015

Els millors restaurants de Barcelona preparen les seves tapes més especials per celebrar la segona setmana de la gastronomia.