R t V f F I
Verema_PDG

VEREMA, LA NIT DEL LUXE I EL VI

El Passeig de Gràcia es suma a les magnífiques nits celebrades als carrers més exclusius de París i Milà

Categoria: Gastronomia | 21 setembre, 2012
Redacció: Maria Brú

Les anhelades i desitjades botigues de luxe i el sabor inigualable dels millors vins del món s’han ajuntat per crear la Verema, la nit dels apassionats d’aquests dos grans components de l’exclusivitat. Una exquisida velada que es celebrarà el proper dijous 27 en la que cada una de les botigues de Passeig de Gràcia que hi participin, oferirà als seus convidats un vi o un espumós escollit especialment per aquesta ocasió.

La Vendanges Montaigne de París i la Vendemmia de Montena-poleone de Milà es van convertir en els precursors d’aquesta iniciativa i ara és el torn de Passeig de Gràcia d’agafar el relleu d’aquesta exclusiva nit.

La Verema organitzada per l’Associació dels Amics de Passeig de Gràcia serà un exquisit còctel d’emocions que no tothom podrà degustar. Aquest serà un acte privat al que només hi podran accedir aquelles persones que siguin convidades prèviament per les botigues participants.

Si et consideres un apassionat de les botigues de luxe i els millors vins, tu també pots convertir-te en el protagonista d’aquesta nit màgica. Segueix la nostra pàgina de Facebook i Twitter i explica’ns perquè hauries de ser un dels 10 convidats per la revista Passeigdegracia.com.

Categoria: Gastronomia | 21 setembre, 2012
Redacció: Maria Brú
Tags:  amics del passeig de gràcia, amigos del paseo de gracia, barcelona @ca, degustación, espumoso, lujo @ca, milán, noche @ca, parís, paseo de gracia @ca, passeig de gràcia @ca, Tiendas @ca, verema, vino @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Gastronomia / 21 setembre, 2016

Please Don’t Tell a Barcelona

La cocteleria clandestina novaiorquesa s’instal·la a l’hotel Mandarin Oriental

Gastronomia / 21 gener, 2016

Gaudeix del millor menjar tradicional català

Una guia de restaurants on trobar el millor menjar tradicional català.

Gastronomia / 10 juny, 2015

All those food market

Els xefs i artesans que estan revolucionant l’escena de Madrid i Barcelona es reuneixen aquest finde a la Universitat de Barcelona.

Gastronomia / 4 juny, 2015

Tast a la Rambla 2015

Els millors restaurants de Barcelona preparen les seves tapes més especials per celebrar la segona setmana de la gastronomia.