R t V f F I
navidad-gallery-hotel-cafe-restaurante-canelones-gourmet-paseo-de-gracia-1 navidad-gallery-hotel-cafe-restaurante-canelones-gourmet-paseo-de-gracia-2 navidad-gallery-hotel-cafe-restaurante-canelones-gourmet-paseo-de-gracia-3

Un Nadal al Cafè del Gallery Hotel

El xef Miguel Ángel García ens revela els secrets dels seus deliciosos canelons de rostit que no podran faltar aquest Nadal.

Categoria: Estancias | 2 desembre, 2013
Redacció: Maria Brú

El restaurant del Gallery HotelEl Cafè del Gallery, presenta la seva especialitat culinària per aquest Nadal perquè, què seria del Nadal sense els canelons?

El restaurant barcelonès ho té molt clar i ha preparat un ampli ventall de possibilitats gastronòmiques per celebrar els dies més senyalats amb un clar protagonista: l’emblemàtic caneló de rostit.

El xef del restaurant, Miguel Ángel García, ens revela la seva particular recepta per aquestes festes perquè puguem gaudir tant als sopars d’empresa com a les celebracions amb amics i familiars.

Amb la seva beixamel i un suau toc de salsa demi glacé, els Canelons de Rostit de Miguel Ángel García no et deixaran indiferent. El seu farcit de carn barrejada amb ingredients bàsics com la molla de pa, la ceba, l’all, la llet i l’oli d’oliva, juntament amb altres més insòlits com el conyac, que aporta un sabor familiar inimitable i una textura suau i lleugera. Aquest pal té un llarg procés d’elaboració, però tots els seus ingredients són fàcils de trobar, cosa que ho converteix en un plat que també es podrà cuinar a casa. Tot i així, no ens podem oblidar que l’amor que s’hi posa en l’elaboració juntament amb la qualitat dels ingredients són la clau de Miguel Ángel García.

Per no deixar de banda la tradició nadalenca de dinars i celebracions, El Cafè del Gallery ens proposa uns menús especials per gaudir dels dies més especials: Nit Bona, Nadal, Sant Esteve, Fi d’Any, Any Nou, Reis, a més dels sopar d’empresa o de grup. Plats com l’Escudella de galets amb Carn d’Olla, el tradicional Gall dindi farcit a la Catalana, el Rap amb Llagostins i puré d’escarxofes, làmines de Llamàntol amb Caviar de Corall o el Lingot de Xocolata amb pols d’Or i Marrón Glacé, maridats amb excepcionals vins i caves, faran que et sentis com a casa (però sense haver de preocupar-te per res).

I si prefereixes quedar-te a casa però no tens temps de cuinar, El Cafè del Gallery ofereix un servei de “take-away nadalenc” amb plats de la mateixa qualitat.

Categoria: Estancias | 2 desembre, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Estancias / 2 juny, 2015

La Setmana de les Terrasses de Barcelona

60 espais a l’aire lliure ubicats als terrats dels millors hotels de la capital obriran al públic per oferir més de 250 activitats gratuïtes.

Estancias / 3 novembre, 2014

Iberostar obrirà el seu primer hotel a Passeig de Gràcia

Amancio Ortega llogarà l’edifici de Passeig de Gràcia 1 al grup hoteler Iberostar, que obrirà el seu primer hotel a Barcelona a mitjans del 2016.

Estancias / 21 juliol, 2014

Les noves suites del Mandarin Oriental de Barcelona

El hotel està disposat a passar pàgina dels números vermells aquest estiu amb l’ampliació de les seves estances, elevant a 120 el número total d’habitacions.

Estancias / 15 juliol, 2014

Yoga matinal a la terrassa de l’hotel majestic

El Spa de l’emblemàtic Hotel Majestic ens proposa un pla saludable per aquest estiu: una sessió de yoga i un esmorzar detox a la vora de la piscina.