R t V f F I
Febrer
6
12:00
Inici: 6 Febrer
Final: 7 Febrer
Palo Alto Market
Carrer dels Pellaires, 30
Barcelona 08019

paloaltofebr

Palo Alto Market “On the Road”

Una nova edició de Palo Alto Market arriba el primer cap de setmana de febrer sobre rodes.

Categoria: Cultura | 22 gener, 2016
Redacció

Torna una nova edició de Palo Alto Market, els dies 6 i 7 de febrer, i en aquesta ocasió ret homenatge a ‘On the Road’, un estil de vida lliure, independent i autèntic que s’ha convertit en llegenda. Aquesta edició reunirà autors, marques i productes que recuperen actituds, recreant estètiques i personalitzen objectes que pertanyien als herois mítics de la carretera.

Alberto García Alix exposarà i firmarà el seu últim llibre “Moto” el dissabte i el diumenge de 17h a 18h. El Solitario, un mite entre els constructors de motos custom (tens més informació, aquí), Fuel Motorcycles  Gori de Palmaentre d’altres, portaran les seves millors creacions. Aiquza presentarà els sofisticats cascos de Hedon, , les jaquetes tècniques de pell de Helstons o les radicals peces de roba de Fleurs de Bagne inspirades en els presidiaris francesos dels anys 40.

També es presentarà en primícia la nova versió del model Scrambe 400 de Ducati i l’Street twin de Triumph. Yamaha vindrà amb la seva nova marca de motos retro i roba outdoor Faster Sons.

A la Black Room es descobreix la propera edició d’SCRAM Africa, un recorregut sobre dues rodes a través del desert africà pels nostàlgics de les motos clàssiques i dels road trips.

La banda sonora d’aquesta edició barrejarà ritmes de soul i funk amb la Susana Abellán & Friends i Mel Semé a l’Aperol Spritz Club, el rockabilly d’Anita O’Night & The Mercury Trio a la terrassa Be Chic de Vichy Catalan i l’exquisit concert de les joves Kinsale amb el seu pop/folk irlandès a Els Meridatges de Torres.

Cristina Martín Pardo viatjarà amb els més petits a “Exotic Places”. En aquest taller infantil, els nens i nenes construiran quatre escenaris fantàstics amb cartró que més tard podran recórrer amb ninots motoritzats.

També es podrà gaudir del millor menjar de totes les carreteres del món: la cuina índia de Masala 73, els tacos mexicans de Corazón de Agave, els nius de patata de La Internacional, els peixet fregit mediterrani de Peixiets las Encants, etc.

Vintage, disseny d’objectes, fashion i productes d’autor ompliràn les resta del Market.

Categoria: Cultura | 22 gener, 2016
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.