R t V f F I
Novembre
28
12:00
Inici: 28 Novembre
Final: 29 Novembre
Antiga Fàbrica Estrella Damm
Carrer del Rosselló, 515
Barcelona 08025

ellasmarketagenda1 ellasmarketagenda3 ellasminimarketagenda2

Arriba el mercat solidari de Nadal Ella’s Market

El mercat solidari Ella's market que se celebra mensualment al passatge de l'Hotel Gallery, celebra el seu mercat de Nadal solidari a l'Antiga Fàbrica Damm.

Categoria: Cultura | 27 novembre, 2015
Redacció

Aquest dissabte 28 i diumenge 29 de novembre, d’11h a 21h, tindrà lloc el Mercat de Nadal Solidari Ella’s Market a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Dues jornades molt especials i intenses, amb una mostra de les últimes tendències de moda, disseny, complements, joieria i bellesa, la millor música en directe i una gran proposta gastronòmica.

Una part dels beneficis obtinguts en aquest Ella’s Market es destinaran a l’Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña, AFANOC – La Casa de los Xuklis. Una associació que té com a objectiu buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten el càncer infantil. AFANOC compta actualment amb el projecte La Casa de los Xuklis, una casa d’acollida de nens i nenes amb càncer i les seves famílies. D’aquesta manera, es dóna allotjament en 25 apartaments individuals a totes les famílies amb un nen amb càncer i altres malalties de llarga duració que deuen desplaçar-se dels seus llocs d’origen per rebre tractament als principals hospitals de referència o altres hospitals, a la ciutat de Barcelona.

Aquesta edició d’Ella’s Market comptarà amb la participació de prop de 40 firmes de moda. Hi haurà actuacions en directe de dj’s i músics i també hi haurà una àmplia varietat de foodtrucks, que posaran la pinzellada gastronòmica a l’esdeveniment, amb el millor street food de la ciutat.

L’entrada a l’Antiga Fàbrica Damm és gratuïta i els assistents podran gaudir també d’una cervesa, cortesia d’Estrella Damm.

Categoria: Cultura | 27 novembre, 2015
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.