R t V f F I
Novembre
25
12:00
Inici: 25 Novembre
Final: 29 Novembre
Auditori Facultat de Comunicació Blanquerna
Valldonzella, 12
Barcelona 08001

Torna el II Showcase de pilots de sèries de ficció, de la mà del Zoom Festival i Serielizados

El talent més jove es reuneix al Showcase de Pilots de Ficció.

Categoria: Cultura | 24 novembre, 2015
Redacció

Torna una nova edició del Festival Zoom del 25 al 29 de novembre,  el festival Internacional de Ficció per a televisió, a Igualada (Barcelona). Una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió de Catalunya, l’Estat Espanyol i d’arreu del món. Aquest festival és l’únic a l’estat espanyol dedicat a reconèixer el cinema per a televisió. I ara, les sèries televisives són un format en auge i desperten un gran interès entre els professionals de l’audiovisual i el públic.

festivalacos  Torna el II Showcase de pilots de sèries de ficció, de la mà del Zoom Festival i Serielizados

Degut al gran èxit de la primera edició i per segon any consecutiu el Zoom Festival es trasllada a Barcelona per continuar apostant per les websèries i el talent més jove al Showcase de Pilots de Ficció, organitzat conjuntament amb la revista online Serielizados.

Serà una tarda de projeccions d’una selecció dels projectes més interessants de la ficció televisiva emergent. Amb el recolzament de Moritz, Filmin, UltraMagic Balloons, CCCB i Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

En aquesta segona edició s’han presentat més de 20 pilots de sèrie o websèrie i, d’aquestes propostes, l’organització del showcase ha seleccionat 7 propostes que es podran veure en aquesta tarda de projeccions.

Abans de l’exhibició del primer capítol de cada proposta seleccionada, a les 17h hi haurà una masterclass tancada per a tots els pilots inscrits (incloent els no seleccionats), a càrrec de David Victori.

Posteriorment, a les 18.30h, un panell d’indústria d’alt nivell format per creadors, productors, televisions i crítics com Maite Pisonero de TVE, Paco Escribano (productor – Minoria Absoluta), Géraldine Gonard (distribució de drets – Imagina International Sales) i Marc Crehuet (guionista i realitzador – Moiré Films), entre d’altres. Un feedback personalitzat que seria molt complicat de rebre si no fos per aquesta gran iniciativa pionera. És un “meet the expert” pensat per a alimentar possibles sinergies, fent que les idees i els projectes flueixin en la que serà una trobada entre nou talent i els experts.

A les 20h tindrà lloc la projecció pública dels següents projectes seleccionats, a l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Ramon Llull).

L’entrada a les projeccions és gratuïta, prèvia inscripció a Ticketea, fins que l’aforament estigui complet.

Categoria: Cultura | 24 novembre, 2015
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.