R t V f F I
sant-jordi-post5 sant-jordi-post6 sant-jordi-post7 sant-jordi-post8

Aquest Sant Jordi, #Tensunacita amb @laietana

Comparteix la teva cita preferida i emporta’t un any de cultura gratis.

Categoria: Cultura | 10 abril, 2015
Redacció

Tots estem d’acord en que la tradició de Sant Jordi de compartir llibres amb els teus éssers estimats és de les més maques que hi ha. Però, per què ha de ser només durant un dia?

Tothom te una cita literària preferida (ja sigui de Vila-Matas, Montaigne, Marx (Groucho) o Dorothy Parker), i aquest any la llibreria Laie t’anima a compartir-la durant tot el mes. Posteja la teva cita a Twitter, Facebook o Instagram entre el 10 i el 23 d’abril citant l’autor i seguida de #tensunacita i @laietana, i entre tots els participants sortejarem un any de cultura gratis*. Cada cita és una participació, com més en comparteixis, més possibilitats tindràs de guanyar.

A més, al participar en el concurs et podràs emportar una tote bag edició limitada produïda per la Laie en col·laboració amb Passeigdegracia.com. Només hauràs de mostrar la teva participació al realitzar una compra a qualsevol de les botigues Laie de Barcelona (estaran disponibles des del dia 10 d’abril a Laie Pau Claris, MACBA, CCCB, Museu Picasso, La Pedrera, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Recinte Modernista de Sant Pau, CosmoCaixa i CaixaForum, fins a finals d’existències), on també obtindràs un descompte del 5% a la teva compra.

El mateix dia de Sant Jordi, també tindràs una cita al carrer. Com tots els any la Laie estarà present amb els tradicionals stands de llibres al carrer i hi haurà bosses gratuïtes per les primeres persones que mostrin la seva cita compartida. I no t’oblidis de mirar la pàgina web de www.laie.es per a consultar el llistat complet d’autors que estaran firmant llibres aquell dia.

I pren atenció als nostres canals de Facebook i Twitter, perquè a última hora del dia de Sant Jordi sortejarem entre tots els participants el lot de llibres i l’any de cultura gratuïta.

 

#tensunacita @laietana

*El guanyador, podrà escollir durant un any, un llibre gratis casa mes entre la llista dels recomanats de la Laie. I experiències culturals a Barcelona que anirem desvelant a les nostres xarxes socials aquests dies.

Categoria: Cultura | 10 abril, 2015
Redacció
Tags: 

Secció patrocinada per

Laie | Passeig de Gràcia

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Cultura / 19 juliol, 2016

Els melics del món

L’actual noció de persona o individu, entès com a ésser únic i intransferible, separat o aïllat de tota la resta, autònom, és un concepte de fa un parell de segles.

Cultura / 12 maig, 2016

El amor en tiempos del cólera III

Les inseguretats, la nul·la autoestima o fins i tot el menyspreu cap a un mateix catapulten a aquesta cerca compulsiva del que anomenem amor.

Cultura / 7 març, 2016

El amor en tiempos del cólera II

Passar d’una relació a una altra sense treva, encara que estigui plena de patiment, dolor, alts i baixos emocionals i sigui molt intens, no em sembla amor.

Cultura / 3 març, 2016

World Press Photo 2016

Una selecció d’algunes de les fotografies guanyadores del World Press Photo 2016.