R t V f F I
Juny
5
12:00
Inici: 5 Juny
Final: 15 Juny
Metro de Barcelona

Barcelona

swab-stairs-2014-jovenes-estudiantes-disenan-escaleras-metro-barcelona-1 swab-stairs-2014-jovenes-estudiantes-disenan-escaleras-metro-barcelona-2 swab-stairs-2014-jovenes-estudiantes-disenan-escaleras-metro-barcelona-3 swab-stairs-2014-jovenes-estudiantes-disenan-escaleras-metro-barcelona-4 swab-stairs-2014-jovenes-estudiantes-disenan-escaleras-metro-barcelona-5 swab-stairs-2014-jovenes-estudiantes-disenan-escaleras-metro-barcelona-6

Swab Stairs 2014, disseny urbà contemporani

L'art contemporani emergent de vuit estudiants de disseny decorarà les escales del metro, del 5 al 15 de juny, en una nova edició de Swab Stairs.

Categoria: Cultura | 6 juny, 2014
Redacció

Com a part del programa d’activitats paral·leles a la Fira Internacional d’Art Contemporani de Barcelona, Swab Off celebra una nova edició de Swab Stairs, una iniciativa trencadora que dona difusió al treball dels joves dissenyadors.

A l’edició del 2014 hi han participat vuit de les grans escoles de disseny: La Llotja, IED, ESDI, Pau Gargallo, Elisava, EADT Tarragona, Eram Salt i ESDAP Olot, que han presentat propostes de disseny per decorar les escales del metro de Barcelona.

Un any més, l’art contemporani emergent tornarà a decorar les escales del metro del 5 al 15 de juny per introduir la 7a edició de Swab Barcelona, que es celebrarà del 2 al 5 d’octubre a la Fira de Barcelona.

Aquesta iniciativa pretén vincular el món acadèmic amb la transformació creativa del paisatge urbà. Les obres guanyadores s’exposaran a les escales d’accés de les estacions de Passeig de Gràcia (L2 i L4), Liceu (L3), Drassanes (L3), Jaume I (L4) i Sagrada Família (L5).

Els estudiants guanyadors del certamen són: Maria Carmen Peralta (EADT Tarragona), Juan M. Mallet y Judit Capell (ERAM Salt), Leticia Domken (ESDAP La Llotja), Stefanía Ósk Ómarsdóttir (IED), Jordi Capilla (Pau Gargallo), Alberto Aranda (Elisava), Oriol Arnedo (ESDI) i la proposta col·lectiva dels alumnes d’ESDAP Olot.

Tot i que aquesta divertida iniciativa aporta moltíssim color al metro de Barcelona, les obres només estaran exposades durant deu dies. No us oblideu de visitar-les!

Categoria: Cultura | 6 juny, 2014
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.