R t V f F I
May
7
12:00
Inici: 7 May
Final: 18 May
Teatro Tívoli
Carrer de Casp, 8
barcelona 08010

ballet-moscu-teatro-tivoli-barcelona-1

El Ballet de Moscú celebra el seu 25 aniversari a Barcelona

La companyia interpretarà les dues grans obres del ballet clàssic, El Llac dels Cignes i El Trencanous, al Teatre Tívoli.

Categoria: Cultura | 5 maig, 2014
Redacció

La companyia internacional de ballet, El Ballet de Moscú, ha anunciat la seva Gira de Primavera 2014 on s’inclou el Teatre Tívoli de Barcelona per celebrar el seu 25è aniversari. Durant la seva estada a la ciutat condal es realitzaran actuacions, master class gratuïtes, col·loquis i promocions.

En el 1989, el director Timur Fayziev, solista de les millors companyies russes des de la seva adolescència, va posar en marxa un gran somni amb l’objectiu de difondre i contagiar la seva passió pel món del ballet. 25 anys més tard, la companyia ofereix gires internacionals ininterrompudament amb gran èxit gràcies a la seva qualitat, compromís i passió.

Per commemorar aquesta data tan assenyalada, del 7 fins el 18 de maig, El Ballet de Moscú ha preparat una programació que rendeix homenatge al ballet clàssic amb dues obres clau:

El Llac dels Cignes: del 7 al 11 de maig en el Tívoli es representarà l’obra magistral de Tchaikovsky. Una llegenda eterna que narra la història del Príncep Sigfrido enamorat de la bella princesa Odette, embruixada per un malvat bruixot. Però la força de l’amor arrasarà amb el poder de l’embruix.

El Trencanous: del 14 al 18 de maig, una altra de les obres genials de Tchaikovsky. Un preciós conte d’aventures on la fantasia de Clara i el seu príncep trencanous ens transporta fins a un país màgic on coneixerem personatges fantàstics i els seus balls.

 

Categoria: Cultura | 5 maig, 2014
Redacció
Tags:  agenda @ca, ballet @ca, ballet de moscú @ca, barcelona @ca, Cultura @ca, moscú @ca, teatre tívoli, teatro @ca,
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.