R t V f F I

Sant Jordi, dia de trobada entre escriptors i lectors

Descobreix quins escriptors que estaran a les llibreries Laie signant les seves últimes publicacions per Sant Jordi.

Categoria: Cultura | 23 abril, 2014
Redacció

La Diada de Sant Jordi és per gaudir de la cultura de la ciutat. Barceloa surt al carrer per celebrar un dels dies més especials de l’any.

Per això, les gran i petites llibreries de la ciutat s’han posat en marxa des de primera hora del matí per aconseguir que la jornada sigui el més atractiva possible.

En els diferents espais que tindrà la llibreria Laie repartitis pel centre de la ciutat hi trobarem una extensa sel·lecció de novel·les i a més serà el punt de trobada entre lectors i escriptors.

A la carpa de Passeig de Gràcia amb Casp us hi esperen: Manuel Baixauli Mateu, Rafel Nadal, Albert Villaró, Pedro Zarraluki, Yannick Garcia (de 11h a 12h), Xavier Bosch, Donna Leon, Juan José Millás, Dolores Redondo, Philip Kerr (de 12h a 13h), Gabi Martínez, Bernardo Atxaga, Luci Gutiérrez, Melania Mazzucco (de 13h a 14h), Rosa Regàs, Eduardo Ruiz Sosa, Eduardo Lago (de 16h a 17h), Joan Carreras, David Castillo Buil, Eduardo Mendoza, Carlos Zanón, Iolanda Batallé (de 17h a 18h), Ignacio Martínez de Pisón, Enrique Vila-Matas, Eduardo Mendoza, Sergi Pàmies, David Trueba (de 18h a 19h), Vicenç Pagès Jordà, Care Santos, Almudena Grandes (de 19h a 20h), Joan-LLuís Lluís y Empar Moliner Ballesteros (de 20h a 21h).

A la carpa de Passeig de Gràcia amb Provença us hi esperen: us hi esperen:  Forges, Paula Bonet, Anna Vives (de 11h a 12h), Gaspar Hernández, Flavia Company, Mercedes Abad, Teresa Solana, Daniel Vázquez Sallés (de 12h a 13h), Manuel Cuyás, Jordi Mercader Farrés, José Antonio Marina, Plàcid García-Planas, Rosa Sala Rose (de 13h a 14h), Germà Bel, Jorge Wagensberg, Francesc de Carreras, Manuel Foraster Giravent, Manuel Cruz (de 17h a 18h), Joaquim Albareda Salvadó, Joan Esculies Serrat, Toni Soler, Alfred Bosch, Antoni Vives (de 18h a 19h), Patricia Gabancho y Toni Sala (de 19h a 20h).

I a la llibreria de Laie CCCB ens acompanyaran: Yannick Garcia (de 10h a 11h), Lyona (de 11h a 12h), Juanjo Sáez, Eduardo Ruiz Sosa, Carlos Skilar, Miguel Serrano Larraz (de 13h a 14h), Jordi Carrión, Adrià Pujol, David Gálvez, Albert Pijuan (de 16h a 17h), Martí R. Electrique, Joan Jordi Miralles, Colectivo Juan de Madre, Lluís Calvo (de 17h a 18h), Ben Brooks, Miguel Noguera, Luci Gutiérrez, Marta Altés (de 18h a 19h), Sidonie, Toni Castarnado y Miguel Pajares (de 19h a 20h).

Categoria: Cultura | 23 abril, 2014
Redacció
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Cultura / 19 juliol, 2016

Els melics del món

L’actual noció de persona o individu, entès com a ésser únic i intransferible, separat o aïllat de tota la resta, autònom, és un concepte de fa un parell de segles.

Cultura / 12 maig, 2016

El amor en tiempos del cólera III

Les inseguretats, la nul·la autoestima o fins i tot el menyspreu cap a un mateix catapulten a aquesta cerca compulsiva del que anomenem amor.

Cultura / 7 març, 2016

El amor en tiempos del cólera II

Passar d’una relació a una altra sense treva, encara que estigui plena de patiment, dolor, alts i baixos emocionals i sigui molt intens, no em sembla amor.

Cultura / 3 març, 2016

World Press Photo 2016

Una selecció d’algunes de les fotografies guanyadores del World Press Photo 2016.