R t V f F I
oscars-2014-alfombra-roja-leonadro-dicaprio-matthew-mcconaughey oscars-2014-alfombra-roja-paseo-de-gracia1 oscars-2014-alfombra-roja-paseo-de-gracia2 oscars-2014-alfombra-roja-paseo-de-gracia3 oscars-2014-alfombra-roja-paseo-de-gracia4 oscars-2014-alfombra-roja-paseo-de-gracia5 oscars-2014-alfombra-roja-paseo-de-gracia6

And the Oscar goes to…

Repassem la gran nit dels Oscars 2014, les nostres preferides sobre l'alfombra vermella i alguns dels moments més divertits de la gala.

Categoria: Cultura | 3 març, 2014
Redacció

L’eterna nit dels Oscars es composa de tants moments especials i dels seus grans protagonistes. A la seva 86ª edició, l’Acadèmia va premiar per primer cop una pel·lícula que remou el focs passat de l’esclavitud, “12 años de esclavitud”, que es va emportar el guardó a millor pel·lícula. “Gravity” va ser l’altra triomfadora de la nit, amb 7 estatuetes.

Però ¿què fa diferent una gala d’una altra? Un any més, un dels moments més esperats de la nit va ser la red carpet.

oscars 2014 alfombra roja paseo de gracia2 And the Oscar goes to...

Espectaculars vestits nude, com el que va lluïr Portia De Generers de Naeem Khaan, van estar en molts dels moments de la nit.

La gran protagonista de la gala, Cate Blanchett – guanyadora de l’Oscar a Millor Actriu Protagonista pel seu paper a Blue Jasmine (Woody Allen) – va escollir un disseny nude d’Armani Privé i joies de Chopard.

Una de les actrius més estimades de Hollywood, Angelina Jolie, ens va sorprendre no pel seu preciós vestit joia d’Elie Saab, sinó perquè en aquesta ocasió no va vestir de negre. L’actriu va demostrar que llueix perfecte en qualsevol color.

oscars 2014 alfombra roja paseo de gracia3 And the Oscar goes to...

Les dues grans tendències de la nit: el blanc i els teixits joia. Calista Flockhart i Naomi Watts (de Calvin Klein Collection) van encertar lluint-los tots dos d’una manera molt minimal però immensament precioses. Al igual que Kate Hudson, qui va pujar la temperatura de la red carpet amb un vestit d’Atelier Versace.

oscars 2014 alfombra roja paseo de gracia4 And the Oscar goes to...

També vam veure alguns elegants models negres per part d’Anne Hathaway, de Gucci, amb un vestit elèctric que combinava platejat i negre; Julia Roberts de Riccardo Tisci per Givenchy (un altre fix de la catifa vermella); i Emma Watson, bellesa pura amb un senzill però altament sofisticat vestit negre i plata de Vera Wang.

oscars 2014 alfombra roja paseo de gracia1 And the Oscar goes to...

Nominada a Millor Actriu Protagonista per “August”, Meryl Streep, va tornar a desfilar la seva elegància innata amb un vestit firmat per Prabal Gurung que combinava la parella millor avinguda de la història de la moda: el blanc i el negre.

Lupita Nyong’o, guanyadora de l’Oscar a Millor Actriu de Reparto per “12 Años de Esclavitud”, va escollir un vestit blau “soft” de Prada per la seva gran nit.

I en la mateixa línia, Penélope Cruz, que va optar per un rosa “soft” de Giambattista Valli.

oscars 2014 alfombra roja paseo de gracia5 And the Oscar goes to...

El blaufosccasinegre de Sarah Burton per Alexander McQueen que va lluir Sandra Bullock (nominada a Millor Actriu per “Gravity”), el vermell passió de Dior per Jennifer Lawrence (nominada a Millor Actriu de Reparto per “La Gran Estafa Amerinaca”) i el verd botella de Pronovias per Louise Roe (presentadora de televisió), van donar un toc de color molt viu a la nit.

oscars 2014 alfombra roja leonadro dicaprio matthew mcconaughey And the Oscar goes to...

I no ens oblidem del bàndol masculí. Leonardo Dicaprio (l’etern nominat a Millor Actor Protagonista per “El Lobo de Wall Street”) va optar per un elegant vestit i corbatí. Però la nit se la van emportar Matthew McConaughey (Millor Actor Protagonista per “Dallas Buyers Club”) amb americana color crema i Jared Leto (Millor Actor Secundari per “Dallas Buyers Club”) amb americana blanca i un divertit corbatí vermell.

Però, sense dubte, la imatge de la nit la va protagonitzar el selfie d’Ellen DeGeneres amb Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Meryl Streep, Julia Roberts, Kevin Spacey, Channing Tatum, Angelina Jolie i Brad Pitt.

La presentadora estrella d’aquests premis va baixar de l’escenari, es va fer la fotografia i la va pujar al seu compte de twitter. I en menys d’una hora va superar el milió de retuits. De fet, ja s’ha convertit en el tuit més compartit de la història.

oscars 2014 alfombra roja paseo de gracia6 And the Oscar goes to...

Categoria: Cultura | 3 març, 2014
Redacció
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Cultura / 19 juliol, 2016

Els melics del món

L’actual noció de persona o individu, entès com a ésser únic i intransferible, separat o aïllat de tota la resta, autònom, és un concepte de fa un parell de segles.

Cultura / 12 maig, 2016

El amor en tiempos del cólera III

Les inseguretats, la nul·la autoestima o fins i tot el menyspreu cap a un mateix catapulten a aquesta cerca compulsiva del que anomenem amor.

Cultura / 7 març, 2016

El amor en tiempos del cólera II

Passar d’una relació a una altra sense treva, encara que estigui plena de patiment, dolor, alts i baixos emocionals i sigui molt intens, no em sembla amor.

Cultura / 3 març, 2016

World Press Photo 2016

Una selecció d’algunes de les fotografies guanyadores del World Press Photo 2016.