R t V f F I
Novembre
19
12:00
Inici: 19 Novembre
Final: 24 Novembre
Palau Robert
Paseo de Gracia 107
Barcelona 08008

aecc-asocacion-española-contra-el-cancer-catalunya-60-aniversario-palau-rober-paseo-de-gracia-1 aecc-asocacion-española-contra-el-cancer-catalunya-60-aniversario-palau-rober-paseo-de-gracia-2 aecc-asocacion-española-contra-el-cancer-catalunya-60-aniversario-palau-rober-paseo-de-gracia-3

Les grans fites de la AECC-Catalunya

El Palau Robert acull una exposició que revisa els 60 anys d'història de l'Asociación Española Contra el Cáncer-Catalunya.

Categoria: Cultura | 20 novembre, 2013
Redacció

L’AECC-Catalunya commemora aquest any el seu 60 aniversari repassant els moments més importants de la seva història amb una exposició al Palau Robert que es podrà visitar del 19 al 24 de novembre.

“60 anys de vida, 1953-2013. aecc-Catalunya contra el càncer” presenta 12 fotografies que marquen els fets més importants que ha viscut l’associació, que porta 60 anys ajudant a superar el càncer amb el suport dels seus més de 15.000 voluntaris i 147.000 socis que treballen conjuntament amb les autoritats sanitàries i institucions científiques. Tots junts units sota els principis de ajuda, unitat, transparència, professionalitat, independència i dinamisme.

Al marge de l’exposició, el proper 21 de novembre a les 19h, es celebrarà una taula rodona sota el títol “Passat, present i futur del càncer”, que comptarà amb la presència dels doctors Sánchez de Toledo, Albert Biete i Josep María Llovet, un representant del voluntariat de la AECC Barcelona i un pacient oncològic.

Categoria: Cultura | 20 novembre, 2013
Redacció
Tags:  aecc @ca, aecc catalunya @ca, aniversario @ca, asociación española contra el cáncer @ca, barcelona @ca, catalunya @ca, exposición @ca, fotografías @ca, historia @ca, palau robert @ca, paseo de gracia @ca, passeig de gràcia @ca, voluntariado @ca, voluntarios @ca,
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.