R t V f F I
vincon-exposicion-rojo-barcelona-paseo-de-gracia-silvia-micolau-1

Rojo; disseny espanyol a escena

La Sala Vinçon acull la primera exposició al nostre país de mobiliari i objectes de membres de RED.

Categoria: Cultura | 25 juliol, 2013
Redacció: Silvia Micolau

“Una posada en escena de peces pensades, impulsades i produïdes majoritàriament al nostre país, garants de valors com la perdurabilitat i la sostenibilitat.” Així defineixen Rojo; des de RED, associació de 40 de les firmes espanyoles de productes de disseny per a l’hàbitat amb més projecció internacional, i responsable de la mostra. Una iniciativa conseqüent amb la seva missió de contribuir a crear una societat sensible al bon disseny i demostrar la importància de les indústries creatives que el fan possible. A RED, a més, estableixen una curiosa comparació entre el disseny d’autor Made in Spain i la cuina de mercat, en coincidir ambdues en l’aposta pel concepte de proximitat i la bona relació qualitat-preu.

L’escenografia, de l’estudi Arquitectura-G, pren com a referència l’escala que puja fins a La Sala Vinçon, a la qual dóna continuïtat amb nous graons que s’alcen en totes direccions a l’interior de la sala. Sobre aquests esglaons modulars s’exposen els dissenys, tots acabats en vermell per a l’ocasió.

Les marques representades són: Andreu World, BD Barcelona, Cármenes, Cosentino, DD-Resol, Delica, Equip DRT, Energia Natural, Estiluz, Expormim, Gastón y Daniela, Indesign, Joquer, KriskaDecor, Lladró, LZF-Lamps, Made Design, Marset, Mobles114, Treku, Nanimarquina, Ondarreta, Sancal, Santa & Cole, Teixidors, TemasV i Vibia.

 

Vinçon
Passeig de Gràcia, 96 / T. 93 215 60 50
Del 26 de Juliol al 28 de Setembre / Dilluns a divendres de 10 a 20:30 h. Dissabte de 10:30 a 21:00 h.

Categoria: Cultura | 25 juliol, 2013
Redacció: Silvia Micolau
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Cultura / 19 juliol, 2016

Els melics del món

L’actual noció de persona o individu, entès com a ésser únic i intransferible, separat o aïllat de tota la resta, autònom, és un concepte de fa un parell de segles.

Cultura / 12 maig, 2016

El amor en tiempos del cólera III

Les inseguretats, la nul·la autoestima o fins i tot el menyspreu cap a un mateix catapulten a aquesta cerca compulsiva del que anomenem amor.

Cultura / 7 març, 2016

El amor en tiempos del cólera II

Passar d’una relació a una altra sense treva, encara que estigui plena de patiment, dolor, alts i baixos emocionals i sigui molt intens, no em sembla amor.

Cultura / 3 març, 2016

World Press Photo 2016

Una selecció d’algunes de les fotografies guanyadores del World Press Photo 2016.