R t V f F I
Juliol
2
12:00
La Casa del Libro
Rambla Catalunya, 37
Barcelona

el-mar-de-los-hombres-libres-andres-vidal-la-casa-del-libro-barcelona-paseo-de-gracia

El Mar de los Hombres Libres

Descobreix a Màrius Mollà, el verdader autor que s'amaga darrera del pseudònim d'Andrés Vidal, qui presentarà el seu últim llibre a La Casa del Libro.

Categoria: Cultura | 1 juliol, 2013
Redacció

Després de l’èxit de “La herencia de la tierra” (2010) i “El sueño de la ciudad” (2012), l’escriptor Andrés Vidal presenta el seu tercer llibre “El Mar de los hombres libres” a La casa del Libro. Durant l’acte descobrirem al verdader autor que s’amaga darrera el pseudònim d’Andrés Vidal, Màrius Mollà, un enginyer industrial al que li apassionen les històries ben explicades, les novel·les de circumstàncies i els contextos revolucionaris.

Aquest nou llibre, a cavall entre la novel·la històrica i la d’aventures, és una epopeia sobre la França revolucionària i la rebel·lió del poble.

Christophe Marchand és un jove somiador d’un poble de Languedoc. Ambiciona una vida plena d’aventures mentre compagina els seus estudis amb ajudar al forn familiar. La seva vida es veu alterada quan descobreix un terrible secret que rodeja el seu naixement. Incapaç de perdonar l’engany, decideix unir-se a les tropes de Napoleó.

Christophe creua els mars fugint de si mateix fins que el seu vaixell naufraga després d’un amotinament.

Serà per aquella illa perduda de l’Oceà Índic on Christophe recuperi l’amor per la seva terra i faci les paus amb el seu passat. Poc queda del noi ferit que va abandonar la seva terra als 19 anys. Ara és un home més fort, més segur i més confiat.

En el seu retorn a França, Christophe haurà d’afrontar-se amb el seu passat, amb la dona que mai ha oblidat i amb una revolució que clama justícia per a un poble afamat.

La presentació tindrà lloc el proper dimarts 2 de juliol a La Casa del Libro de Rambla Catalunya 37 a partir de les 19.30h.

Categoria: Cultura | 1 juliol, 2013
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.