R t V f F I
swab-stairs-paseo-de-gracia-1 swab-stairs-paseo-de-gracia-2 swab-stairs-paseo-de-gracia-3 swab-stairs-paseo-de-gracia-5 swab-stairs-paseo-de-gracia-hologramaticos

Swab Stairs 2013

Els joves dissenyadors participaran en la transformació creativa de la ciutat amb propostes per vinilar les escales del metro.

Categoria: Cultura | 17 abril, 2013
Redacció: Paseo de Gracia

La fira de l’Art Contemporani Swab Barcelona presenta Swab Stair, un projecte que fa partícip al món acadèmic de la transformació creativa del paisatge de la ciutat. A través d’intervencions sobre les escales de les estacions de metro més concorregudes de Barcelona, els estudiants de 5 escoles d’art i disseny (IEDESDILa LlotjaPau Gargallo y Elisava), han creat diferents propostes de disseny per vinilar-les.

Kognitif, amb la col·laboració de TMB ha organitzat per tercer any consecutiu aquest concurs amb el qual s’inaugura una nova edició del programa Swab Off, que convida a participar a algunes de les escoles d’art i disseny més prestigioses de Barcelona.

En aquesta edició, els dissenys guanyadors han estat:

“Un mundo sostenible” de Laura Carvajal (La Llotja). Un disseny que destaca els diferents mitjans de transport sostenibles. El metro, la bicicleta o el més antic de tots, caminar.

“Hologramáticos” de Imanol Buisán Martín (ESDI). Obert a la interpretació. Destaca la percepció del jo en comparació dels altres i planteja la possibilitat de l’existència d’identitats idèntiques a la nostra, encara que en realitat no sabem qui són.

“A” de Vladimir Ivlev (IED). Homenatge a l’Helvètica, la tipografia de la senyalística del metro de Barcelona.

- “Metro Animal” de Jordi Brunet (Pau Gargallo). Mosaic dels rostres de la fauna que circula pel metro.

“Ready, steady, go!” de Ciriaco GM (Elisava). Una gran pista d’atletisme de tres carrils a les escales del metre. Un disseny que fomenta l’esport entre els ciutadans i, potser motiva alguna cursa divertida entre els usuaris.

Tots ells decoraran les estacions de metro de Passeig de Gràcia L2 (davant del cinema Comèdia), Passeig de Gràcia L2 (davant de Zara), Passeig de Gràcia L4 (davant de Caramelo), Catalunya L1 (Universitat) i Catalunya L1-L2 (sortida per Ronda Universitat); del 9 al 19 de maig, dins del marc del concurs Swab Stairs.

Categoria: Cultura | 17 abril, 2013
Redacció: Paseo de Gracia
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Cultura / 19 juliol, 2016

Els melics del món

L’actual noció de persona o individu, entès com a ésser únic i intransferible, separat o aïllat de tota la resta, autònom, és un concepte de fa un parell de segles.

Cultura / 12 maig, 2016

El amor en tiempos del cólera III

Les inseguretats, la nul·la autoestima o fins i tot el menyspreu cap a un mateix catapulten a aquesta cerca compulsiva del que anomenem amor.

Cultura / 7 març, 2016

El amor en tiempos del cólera II

Passar d’una relació a una altra sense treva, encara que estigui plena de patiment, dolor, alts i baixos emocionals i sigui molt intens, no em sembla amor.

Cultura / 3 març, 2016

World Press Photo 2016

Una selecció d’algunes de les fotografies guanyadores del World Press Photo 2016.