R t V f F I
se-de-un-lugar-1 se-de-un-lugar-2

Voleu conèixer al Simó i la Béré?

L'obra de teatre "Sé de un lugar" ens explica una petita història d'amor sobre dues persones que es necessiten però no poden ni volen estar juntes.

Categoria: Barcelona | 16 gener, 2012
Redacció: Ana María Guiot

La setmana que ve l’equip de Passeigdegracia.com anirà a visitar al Simó a casa seva. Ens ha convidat. Vosaltres coneixeu al Simó? El pobre està passant un mal moment. Acaba de deixar-lo amb la seva ex-xicota, la Béré, i no acaba de superar-ho. No surt de casa des de fa molt de temps, creiem que des de fa més d’un any! Està decebut amb el món. I amb ell mateix. La Béré en canvi s’ho ha pres d’una altra manera. Ara viatja pel món, per aprofitar la seva independència i poder experimentar. Però no penseu malament! La Béré es preocupa pel Simó. De fet, també el visita de tant en tant. Està preocupada veient el seu aïllament.

El pis del Simó està situat al primer pis de La Seca-Espai Brossa. De vegades allà es fa teatre però aquest cop, no. Aquest cop és el pis del Simó. Allà veureu a cares conegudes com Xavier Sàez o Anna Alarcón. I sonaran altres noms com Iván Morales. Tots formen “Sé de un lugar“. I aquest és el seu Facebook.

Voleu conèixer al Simó i la Béré? Voleu visitar el seu pis i ser testimoni de la seva història? Passeigdegracia.com, per cortesia de La Seca-Espai Brossa i Produccions Prisamata, us ofereix 2 entrades dobles (valorades en 12€ per persona) a un preu de tan sols 5€/persona. Et convidem a participar en el sorteig i guanyar un pack d’entrades de la següent manera:

Entre totes les persones que s’etiquetin amb el seu nom al cartell de l’obra publicat a la nostra pàgina de Facebook.

Podreu etiquetar-vos des del dilluns 16 de gener fins el dimecres 25 gener a les 00.00h. Anunciarem els guanyadors al dia següent a través del nostre Facebook.

Ens veiem al pis del Simó!

 

“Sé de un lugar”
La Seca Espai Brossa / Flassanders, 40
Del 12 de gener fins el 24 de febrer
Dimecres, dijous i divendres a les 20:00 h
Entrada: 12 €

Categoria: Barcelona | 16 gener, 2012
Redacció: Ana María Guiot
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Barcelona / 31 març, 2016

Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004

L’exposició presenta un recorregut per 18 sales, amb obres concebudes a través d’escenes específiques que s’engloben en sis grans moments històrics.

Barcelona / 15 febrer, 2016

El metro arriba a l’aeroport de Barcelona amb la línia L9 Sud

El nou tram afegirà 20km a l’actual xarxa de metro, una longitud comparable a la de la línia 1.

Barcelona / 15 desembre, 2015

MASSIMO DUTTI OCUPARÀ EL LOCAL DE VINÇON

Massimo Dutti obrirà la seva botiga més gran a Espanya al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Barcelona / 2 desembre, 2015

ELS COMERÇOS DE BARCELONA UNITS PER PRESSIONAR A ADA COLAU

El I Summit de Barcelona Oberta s’ha convertit en una jornada de debat sobre com distribuir els beneficis del turisme de compres.