R t V f F I
BCN_WIFI

Passeig de Gràcia et connecta al món

Amb 7 punts de connexió WiFi, Passeig de Gràcia és el carrer de Barcelona que ofereix als seus transeünts més possibilitats de navegar per la xarxa.

Categoria: Barcelona | 9 gener, 2012
Redacció: Ana María Guiot

Des de què Internet va aterrar a les nostres vides han passat ja uns quants anys. A dia d’avui, s’ha convertit en quelcom que apareix en les nostres vides, en el nostre dia a dia, o en les nostres activitats quotidianes com ho és anar a treballar. No és estrany doncs, entrar al metro, seure, mirar al teu voltant i veure que la majoria de gent que comparteix el vagó amb tu està trastejant amb el seu smartphone. Naveguen. Xategen, llegeixen el diari, consulten Facebook, escriuen en Twitter… Facin el que facin, naveguen.

Per als nadius digitals, el nostre mal de cap diri és tenir sempre accés a la xarxa. Sigui amb el nostre smartphone, amb el nostre tablet o amb el nostre portàtil. Aquestes paraules màgiques: WiFi, Wireless Fidelity, són les que, quan encenem els nostres dispositius poden fer-nos somriure o enviar-nos directes al més endimoniat avorriment.

Així doncs, en els dies en què estem, que una ciutat ofereixi un servei WiFi no és una necessitat sinó una obligació. I Barcelona, no es queda enrere. “Barcelona WiFiés el servei que ofereix l’Ajuntament de Barcelona per fomentar l’accés a Internet a través de punts d’accés WiFi ubicats a diversos equipaments municipals i punts de la via pública.

La ciutat, ofereix un total de 417 punts i Passeig de Gràcia, es converteix en la reina, ja no només de la creativitat, la moda o la cultura de la ciutat. També es converteix en la reina de la xarxa barcelonina amb 7 punts WiFi al llarg del passeig.

Us deixem, a continuació, un llistat perquè sapigueu en quins punts de Passeig de Gràcia podreu gaudir de connexió WiFi. Aprofiteu-les i navegueu. Navegueu fins al final.

 

Punts WiFi al Passeig de Gràcia:

Eixample
Cruïlla de la Ronda de Sant Pere amb el Passeig de Gràcia.
Cruïlla del Passeig de Gràcia amb el carrer Aragó.
Cruïlla del Passeig de Gràcia amb el carrer Diputació.
Cruïlla del Passeig de Gràcia amb el carrer Provença.
Cruïlla del Passeig de Gràcia amb Gran Via.

Gràcia
Cruïlla del Passeig de Gràcia amb Avinguda Diagonal.
Cruïlla del Passeig de Gràcia amb el carrer Sèneca.

Categoria: Barcelona | 9 gener, 2012
Redacció: Ana María Guiot
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Barcelona / 31 març, 2016

Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004

L’exposició presenta un recorregut per 18 sales, amb obres concebudes a través d’escenes específiques que s’engloben en sis grans moments històrics.

Barcelona / 15 febrer, 2016

El metro arriba a l’aeroport de Barcelona amb la línia L9 Sud

El nou tram afegirà 20km a l’actual xarxa de metro, una longitud comparable a la de la línia 1.

Barcelona / 15 desembre, 2015

MASSIMO DUTTI OCUPARÀ EL LOCAL DE VINÇON

Massimo Dutti obrirà la seva botiga més gran a Espanya al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Barcelona / 2 desembre, 2015

ELS COMERÇOS DE BARCELONA UNITS PER PRESSIONAR A ADA COLAU

El I Summit de Barcelona Oberta s’ha convertit en una jornada de debat sobre com distribuir els beneficis del turisme de compres.