R t V f F I
Gener
8
12:00
Estadio Cornellà el Prat
Avinguda Baix Llobregat, S/N,
Barcelona 08940

DERBI_4 DERBI_3 DERBI_2 DERBI_1

Un derby sempre és un derby.

Els Reis Mags ens porten un regalet molt futbolero, una entrada doble pel derby d'aquest cap de setmana. Vols aconseguir-la? Doncs participa en la nostra porra.

Categoria: Barcelona | 4 gener, 2012
Redacció: Javier Pereda

Aquest diumenge 8 de Desembre a les 21.30, arriba la gran cita del futbol a Barcelona, el derby R.C.D.Espanyol vs F.C. Barcelona en l’estadi de Cornellà el Prat. Serà el tercer que es jugarà en el nou estadi perico, enrere queda una llarga història de “clàssics” entre els dos grans clubs de la ciutat.

El primer Espanyol-Barça de lliga es va jugar al juny de 1929 en l’estadi de Montjuïc, sí, heu sentit bé, el camp de Sarrià es quedava petit per als grans esdeveniments, i s’aprofitava la capacitat de l’estadi en aquells dies pre-olímpics per a aquest tipus de partits de gran rivalitat i passió. El partit va acabar en empat a un gols. Els pericos recordaran segur la gesta de 1951 en la qual es van imposar als culés per un ampli 6-0. En el 111 aniversari de l’Entitat “perica”, es va realitzar un homenatge a la figura d’Ernesto Vilches Díaz, fotògraf que va immortalitzar tan inusual marcador. En les seves files l’excel·lent porter Trias, successor de Zamora o Martorell.

Els culés visitaran Cornellà amb la necessitat dels punts per no distanciar-se de l’un altre Real, el Madrid. Recentment campions mundials de clubs, el Barça està quallant les millors temporades de la seva història, malgrat que últimament no se li ha donat molt bé el “derby” català. De tots és recordat el Tamudazo, o el de la Peñazo, no obstant l’any passat es va desfer cómodament de l’Espanyol per un rotund 1-4.

Per gentilesa del R.C .D. Espanyol i comuniketing, tenim a la disposició dels nostres lectors una entrada doble valorada en 250 euros pel qual encerti el resultat del partit F.C Barcelona- Osasuna F o el resultat del Còrdova- R.C.D. Espanyol d’anada dels vuitens de la Copa de S. M el Rei. Tots dos partits es juguen aquesta mateixa setmana.

Podeu enviar els vostres resultats a info@paseodegracia.com indicant en el Subject “Porra Derby” i afegint les vostres dades de contacte, preferiblement un telèfon. Els nostres seguidors de Facebook poden fer el seu pronòstic en el mur de la nostra fan page, i tambè comptaran els retweets amb el hashtag #derbypasseigdegracia.

La porra es tancarà en la xiulada incial de cadascun dels partits, els resultats rebuts després d’aquesta hora no seran vàlids. En cas d’haver-hi més d’un encertant el guanyador es decidirà per sorteig. El guanyador de l’entrada doble es donarà a conèixer el mateix dia de Reyes al matí. Les entrades es lliuraran en persona el Dissabte 7 o Domingo 8 en Passeig de Gracia.

Us portaran els reis una entrada del derby? Digues-nos el teu pronòstic i molta sort a tots!

Categoria: Barcelona | 4 gener, 2012
Redacció: Javier Pereda
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.