R t V f F I
Juny
28
12:00
Jardins de Joan Brossa
Montjuïc
Barcelona 08038

piknic-electronik-barcelona-2015-1 piknic-electronik-barcelona-2015-2 piknic-electronik-barcelona-2015-3 piknic-electronik-barcelona-2015-4 piknic-electronik-barcelona-2015-5

Piknic Electronik Barcelona 2015

La quarta edició de Piknic Electronik comença amb grans novetats, millores i sorpreses durant 13 diumenges consecutius.

Categoria: Barcelona | 12 juny, 2015
Redacció

Qui va dir que els diumenges d’estiu és impossible quedar-se a Barcelona? Segur que tu també ho pensaves abans de que la cosa canviés radicalment fa tres anys gràcies a l’aparició del Piknic Electronik, que comença a escalfar motors per inaugurar una nova edició el proper 28 de juny als Jardins de Joan Brossa de Montjuïc. Tot un ritual de bon rotllo que s’ha establert a Barcelona com una de les cites imprescindibles de l’estiu.

Fins el 20 de setembre, tots el diumenges (de 13 a 22h) hi haurà sorpreses i moltes millores preparades especialment per aquest any. Les novetats començaran des de primera hora, quan els més petits són els protagonistes de Petit Piknic. Per una banda s’ha preparat una programació de DJs locals per a les famílies i aquells que vulguin començar la jornada ben aviat, i per altra banda s’ofereix la possibilitat d’accedir només a aquesta àrea del recinte per 5€ (amb la possibilitat de passar a l’altra banda pagant la diferència de 10€).

Durant 13 diumenges consecutius la proposta gastronòmica també serà d’allò més temptadora com una exquisida selecció de food trucks. A més, Piknic Electronik impulsa el projecte col·laboratiu 100% sostenible anomenat Social Fooding. I la seva zona de market segueix apostant per les marques locals i els joves dissenyadors.

Tiga, Maceo Plex, Derrick May, Floorplan aka Robert Hood, Paco Osuna b2b Matthew Dear, Pachanga Boys i Craig Richards són alguns dels headliners d’un suculent line-up internacional que posarà ritme al Piknic Electronik 2015.

Categoria: Barcelona | 12 juny, 2015
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.