R t V f F I
Abril
4
12:00
Inici: 4 Abril
Final: 5 Abril
Palo Alto
calle Pellaires, 30
Barcelona 08019

palo-alto-market-abril-barcelona-agenda-1 palo-alto-market-abril-barcelona-agenda-2 palo-alto-market-abril-barcelona-agenda-3 palo-alto-market-abril-barcelona-agenda-4 palo-alto-market-abril-barcelona-agenda-5

Palo Alto Market Abril

Un espai foodie dedicat als sabors asiàtics, una instal·lació de Mariscal, nous tallers infantils i l'últim dels joves dissenyadors de Barcelona.

Categoria: Barcelona | 30 març, 2015
Redacció

Palo Alto Market ja s’ha consolidat com una de les cites imprescindibles dels caps de setmana a Barcelona. I la nova edició del 4 i 5 d’abril no serà menys.

La cinquena edició de Palo Alto Market torna carregada de novetats. A l’oferta gastronòmica s’incorporarà una zona de cuines del món amb fusions de sabors procedents d’indochina, japó, xina, perú i el mediterrani, amb la presència dels restaurants Indochine, Ceviche 103 i Mosquito.

A l’Art Gallery hi trobarem una instal·lació de Mariscal amb obres del projecte Señor Mundo, un personatge que reivindica un món més just i ecològic.

Els més petits podran participars als tallers per construir un monstre amb material reciclat, un ninot amb materials vegetals o un taller de com reaprofitar materials com el cartró.

A la Fashion Gallery hi arribaran les col·leccions primavera-estiu de dissenyadors com Colmillo de Morsa, Pau Esteve, Micuit, Brava, Ika Edition i Le Fortune.

La programació musical torna a portar el directe de Khaoula Bouchkhii els djs Rawer Jewish, Reverendo Tedi i Golfo de Guinea que posaran la banda sonora al market.

I recorda que si no vols pagar entrada (2€) només has de tenir instal·lada al mòbil l’app Zapper.

Categoria: Barcelona | 30 març, 2015
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.