R t V f F I
080-barcelona-fashion-desfile-mango-1 080-barcelona-fashion-desfile-mango-2 080-barcelona-fashion-desfile-mango-3 080-barcelona-fashion-desfile-mango-4

La nit mango inaugura la 080 barcelona fashion

Mango tanca la jornada inaugural del 080 Barcelona Fashion amb la seva propera col·lecció tardor-hivern: tonalitat militar, peces oversize i rock&roll.

Categoria: Barcelona | 1 juliol, 2014
Redacció: Maria Brú

Aquesta setmana es celebra la 14a edició del 080 Barcelona Fashion, certamen de moda que tindrà lloc al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau i que ahir va inaugurar el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

En el marc de la inauguració, el conseller Puig va destacar la “capacitat de fusió” com la clau de l’èxit del 080 Barcelona Fashion i va senyalar que “és la punta de l’iceberg, que s’ha posicionat com el referent més visual de la indústria que, a partir de la tradició manufacturera, ha aconseguit repensar-se i adaptar-se als canvis profunds en la manera de produir, en les tendències i els canals de distribució”.

Així mateix, el conseller va ressaltar el fet de que el certamen s’hagi celebrat en llocs tan carismàtics com el Born Centre Cultural, a l’edició de gener, o el recinte Sant Pau, en la present edició, “una expressió del nostre patrimoni que acollirà les propostes més actuals”. Finalment, Puig va voler agrair la col·laboració tant del sector privat com de patrocinadors i sponsors.

I per finalitzar la jornada inaugural, la firma catalana Mango va estrenar la passarel·la presentant les seves propostes per a la temporada tardor-hivern 2014-2015. Durant la desfilada es van veure peces de tendència militar, looks oversized i pantalons denim de cintura alta. A més, destacar la combinació de minivestits de línies senzilles amb caçadores de cuir, botins i altres clàssics del rock&roll. El blanc, el negre i les tonalitats verdes predominen en pràcticament tots els models.

Per presentar la col·lecció, Mango va contar amb la top model internacional Toni Garm (novia de Leonardo DiCaprio) i altres models “clàssics” de la 080 Barcelona Fashion com Andrés Velencoso, Jon Kortajarena o Clement Chabernaud.

I un front row presidit per Jonathan Andic, acompanyat por Felip Puig i l’alcalde Trias, a més de personalitats i cares conegudes com Jaime de Marichalar i Tamara Falcó, Vicky Martin Berrocal i Boris Izaguirre, Rosa Tous, Carla Vega Villarroyo i Fiona Ferrer, i models i bloggers nacionals i internacionals com Gala González i Jessica Stein (Tuulavintage).

Avui, dimarts 1 de juliol, la dissenyaora Georgina Vendrell obrirà la jornada de desfilades, seguida de Guillem Rodríguez, que debuta a la 080, i les firmes Escorpion, TCN i Menchén Tomas, i els dissenyadors Justicia Ruano i Sita Murt. La firma Desigual serà l’encarregada de tancar la jornada.

Categoria: Barcelona | 1 juliol, 2014
Redacció: Maria Brú
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Barcelona / 31 març, 2016

Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004

L’exposició presenta un recorregut per 18 sales, amb obres concebudes a través d’escenes específiques que s’engloben en sis grans moments històrics.

Barcelona / 15 febrer, 2016

El metro arriba a l’aeroport de Barcelona amb la línia L9 Sud

El nou tram afegirà 20km a l’actual xarxa de metro, una longitud comparable a la de la línia 1.

Barcelona / 15 desembre, 2015

MASSIMO DUTTI OCUPARÀ EL LOCAL DE VINÇON

Massimo Dutti obrirà la seva botiga més gran a Espanya al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Barcelona / 2 desembre, 2015

ELS COMERÇOS DE BARCELONA UNITS PER PRESSIONAR A ADA COLAU

El I Summit de Barcelona Oberta s’ha convertit en una jornada de debat sobre com distribuir els beneficis del turisme de compres.