R t V f F I

Secció patrocinada per

Laie | Passeig de Gràcia
Juliol
10
12:00
Antiga Fàbrica Estrella Damm
Rossellón, 515
Barcelona 08025

maria-diamantes-barcelona-visual-passeig-de-gracia-5 maria-diamantes-barcelona-visual-passeig-de-gracia-1 maria-diamantes-barcelona-visual-passeig-de-gracia-3 maria-diamantes-barcelona-visual-passeig-de-gracia-4

Diccionari visual dels 50 icones de Barcelona

El proper 10 de juliol Mariadiamantes presentarà el seu primer llibre d'il·lustracions "Barcelona Visual" a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Categoria: Barcelona | 30 juny, 2014
Redacció

Tot i que les noves tecnologies ens han facilitat la vida a l’hora de desplaçar-nos, quan visitem una nova ciutat el que més ens agrada és passejar-nos amb la guia a la ma i descobrir les curiositats de racons insòlits. Així que, seguint la frase popular de que “el saber no ocupa lloc”, per què no saber una mica més sobre la nostra ciutat, Barcelona?

Això és el que ens proposa la dissenyadora gràfica Mariadiamantes, qui ens dona una ma amb la cultura i la tradició de la capital catalana a través d’una innovadora guia de viatge: Barcelona Visual.

Barcelona Visual recull una sèrie d’icones de la ciutat de Barcelona que conformen la identitat i el caràcter dels seus ciutadans així com la cultura popular dels seus carrers. Des de Gaudí fins al vermut dels diumenges, Maria Diamantes no ha deixat escapar cap dels típics tòpics de la ciutat.

El llibre està format per 50 il·lustracions que van acompanyades pel seu corresponent vocable català i un breu text explicatiu (traduït a català, castellà i anglès) que posa de relleu la singularitat i la importància de cada un dels elements. A més, l’editorial Lunwerg també ha preparat un minillibre amb 30 postals il·lustrades, perfectes per regalar o compartir amb qui tu vulguis.

En conjunt, un excel·lent passeig per la cultura més popular i quotidiana de Barcelona, en la que no hi poden faltar elements tan singulars del Passeig de Gràcia com el banc-fanal o les xemeneies que trobem al terrat de La Pedrera.

Mariadiamantes, alter ego de Clara Mercader, és una jove dissenyadora gràfica que ha creat aquest projecte personal a través d’il·lustracions geomètriques, colors plans i el toc naïf que caracteritza tots els seus treballs.

Barcelona Visual, el primer llibre de la dissenyadora, ja està disponible a la llibreria Laie de Passeig de Gràcia i molts altres punts de venda. I si voleu saber una mica més sobre la publicació i la seva autora esteu tots convidats a la presentació del llibre el proper 10 de juliol a les 19.30h a la Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Categoria: Barcelona | 30 juny, 2014
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.