R t V f F I
Juny
2
12:00
Inici: 2 Juny
Final: 14 Juny
DHUB
Plaça de les Glòries Catalanes, 37
Barcelona 08018

barcelona-design-week-2014-paseo-de-gracia-1

9a edició de la Barcelona Design Week

Israel serà el país convidat de la Barcelona Design Week, del 2 al 14 de juny, amb nombrosos tallers, conferències, circuits de disseny i exposicions.

Categoria: Barcelona | 29 maig, 2014
Redacció

Arriba a la ciutat la 9a edició de la Barcelona Design Week, que es celebrarà del 2 al 14 de juny a l’edifici DHUB i altres punts de la ciutat. Un any més, el certamen omplirà les nostres agendes amb nombroses conferències, exposicions, esdeveniments de networking, circuits de disseny i tallers.

Israel serà el país convidat d’aquesta edició. Amb la mostra Out of the box“ exposarà el disseny menys convencional que hem vist els últims anys. L’exposició recull les obres d’artistes que, cada un a la seva manera, expressa un procés de pensament que te lloc fora dels marges establerts. Alguns expressen, en el seu treball, un pensament tecnològic innovador, alguns ho fan a través de formes o materials, i altres a través d’una relectura de nosaltres, els usuaris.

El país convidat també participarà a les “Design Talks”, en les que dissenyadors israelians i barcelonesos s’uniran per explicar el procés de creació d’alguns productes, així com la BCN-Israel Start-up connection, una sèrie de xerrades sobre emprendeduria i creativitat.

Ron Arad, un dels dissenyadors més reconeguts internacionalment, serà l’encarregat de iniciar la Barcelona Design Week amb una conferència en la que parlarà sobre l’esperit empresarial creatiu amb la finalitat d’estimular als joves dissenyadors sobre com tenir èxit. El dissenyador comentarà els seus innovadors processos de disseny i explicarà lo important que és experimentar i crear prototips par aconseguir resultats exitosos. El dissenyador israelià estarà acompanyat per altres professionals del sector com la ecodissenyadora Sophie Thomas o Oded Friedland, fundador de Monkey Business.

I a continuació tindrà lloc la ja tradicional festa d’inauguració del festival en la que s’inaugurarà l’exposició ”Out of the box”.

A partir d’aquí, les activitats s’estendran per tot Barcelona i es completaran amb el OFF BDW, un programa d’activitats paral·leles organitzat per entitats i empreses de la ciutat.

Categoria: Barcelona | 29 maig, 2014
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.