R t V f F I
Setembre
20
12:00
Inici: 20 Setembre
Final: 24 Setembre
Festa de La Mercè
Barcelona
Barcelona

La Mercè, l’últim festival de l’estiu

Barcelona et convida a viure un món de tradicions amb tota la família: música, foc, balls i espectacles per tots els carrers de la ciutat.

Categoria: Barcelona | 13 setembre, 2013
Redacció

Les festes de La Mercè tal i com les celebrem avui en dia van néixer a principis del segle XX, quan es van convertir en un compendi de les tradicions catalanes. Cent anys després, la ciutat de Barcelona ens convida a conèixer la seva extensa iconografia, a passejar entre gegants i dracs, i a entrar en un món de tradicions amb tota la família.

El proper 20 de setembre començaran oficialment les festes de La Mercè amb les típiques sardanes inaugurals, a les 19h davant de la Catedral. A partir d’aquí, s’iniciaran una sèrie d’actes, concerts, balls, tallers, i activitats de tot tipus perquè gaudim tot el cap de setmana.

Un dels actes que acostuma a tenir més espectadors és l’espectacle de projeccions de la Plaça Sant Jaume, que es podrà veure diversos cops cada nit fins el dimarts 24.

Durant aquests dies, pels més matiners hi haurà espectacles de sardanes, bastoners i balls de gegants. I per la nit, el foc dels grups de diables i la música dels concerts repartits per la ciutat envairan els carrers de Barcelona.

I és que no pot haver-hi festa sense música. Artistes nacionals i internacionals interpretaran les seves noves creacions en els diferents escenaris, oferint la millor música de tots els estils: del pop i el rock a l’electrònica, la música tradicional, els sons del món i els ritmes més nous, que arriben de la ma del festival Barcelona Acció Musical (BAM).

El dimarts 24 a les 22h, des de l’Av. Maria Cristina (Plaça Espanya), el Piromusical de La Mercè tancarà un cop més la gran festa de Barcelona.

Categoria: Barcelona | 13 setembre, 2013
Redacció
Tags:  actividad @ca, actividades al aire libre @ca, agenda @ca, agenda de barcelona @ca, arte @ca, barcelona @ca, Cultura @ca, diversión @ca, Gastronomia @ca, lujo @ca, música @ca, qué hacer en barcelona @ca,
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.