R t V f F I

Mar o muntanya?

Aquest estiu gaudeix del millor cinema a l'aire lliure sense sortir de la ciutat. A la platja de la Barceloneta o al castell de Montjuïc. Amb quin et quedes?

Categoria: Barcelona | 2 agost, 2013
Redacció: Maria Brú

Tant si ets de mar com si ets de muntanya, si t’agrada el cinema i passaràs el mes d’agost a Barcelona, estàs d’enhorabona!

Per als que els agradi tenir el peus en remull, fins el 29 d’agost es celebra Cinema Lliure a la Platja” a la platja de Sant Sebastià de la Barceloneta. En aquest mini-festival de cinema es projectaran les millors pel·lícules que han passat pels festivals de cinema de Catalunya durant aquest any, i una selecció de curtmetratges a càrrec de Filmets. Totes elles en versió original i subtítols en anglès.

Si ets més de respirar l’aire pur de la muntanya (sense sortir de la ciutat) al castell de Montjuïc també podràs gaudir del cinema a l’aire lliure, amb una selecció de les millors pel·lícules de tots els temps, concerts, pícnics i curtmetratges.

Amb quin et quedes?

Categoria: Barcelona | 2 agost, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags:  actividad @ca, actividades al aire libre @ca, agenda @ca, agenda de barcelona @ca, arte @ca, barcelona @ca, Cultura @ca, diversión @ca, Gastronomia @ca, lujo @ca, música @ca, qué hacer en barcelona @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Barcelona / 31 març, 2016

Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004

L’exposició presenta un recorregut per 18 sales, amb obres concebudes a través d’escenes específiques que s’engloben en sis grans moments històrics.

Barcelona / 15 febrer, 2016

El metro arriba a l’aeroport de Barcelona amb la línia L9 Sud

El nou tram afegirà 20km a l’actual xarxa de metro, una longitud comparable a la de la línia 1.

Barcelona / 15 desembre, 2015

MASSIMO DUTTI OCUPARÀ EL LOCAL DE VINÇON

Massimo Dutti obrirà la seva botiga més gran a Espanya al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Barcelona / 2 desembre, 2015

ELS COMERÇOS DE BARCELONA UNITS PER PRESSIONAR A ADA COLAU

El I Summit de Barcelona Oberta s’ha convertit en una jornada de debat sobre com distribuir els beneficis del turisme de compres.