R t V f F I
Juny
25
12:00
Inici: 25 Juny
Final: 11 Juliol
Edificio DHUB
Plaza de les Glòries
Barcelona

FadFest presenta “El millor disseny de l’any”

Fins el 11 de juliol, l'edifici DHUB reunirà els millors treballs de disseny del 2013 i s'hi entregaran el premis FAD en cada una de les seves categories.

Categoria: Barcelona | 26 juny, 2013
Redacció

Torna a Barcelona l’esdeveniment anual de disseny més important de la ciutat. El 25  de juny arranca el FadFest, organitzat per l’associació privada FAD amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat.

A l’edifici DHUB es presentarà l’exposició “El millor disseny de l’any”, en la que es mostraran les 550 millors peces de disseny del 2013 en totes les seves disciplines. Una exposició de visita obligada per poder conèixer la situació actual que viu el disseny a la nostra ciutat que es podrà veure fins el proper 31 d’octubre. A més, durant el festival es realitzaran diferents activitats, conferències, debats i un munt de propostes relacionades amb els disseny que durarà 15 intensos dies. Coincidint amb el festival, a l’edifici DHUB també es podran visitar les exposicions “Materialism European Tour”, “The Swap Show” i “Close Talent”.

Sota un ambiciós cartell protagonitzat per personatges com Mr. Shape o Miss Matetial, es presentaran les diferents branques creatives de la ciutat fins el proper 11 de juliol. Entre la infinitat d’esdeveniments que tindran lloc dins el marc del FadFest, podríem destacar l’entrega del 36 premis Delta (el 27 de juny), de disseny industria, considerats un trampolí per les empreses nacionals cap al mercat global.

Els Premis FAD Sebastià Gash d’Arts Parateatrals es concediran el 1 de juliol i al dia següent es farà entrega del Premis ArtFAD d’art i artesania, guardons d’àmbit internacional que tenen la funció d’estimular la investigació, la creació i l’excel·lència en el camp dels oficis artístics.

El 4 de juliol es celebrarà la primera edició de Piedra Papel Pixel, una sèrie de conferències sobre comunicació i disseny on es presentaran alguns projectes innovadors de la ma dels seus creadors. Debats, tallers i mini-presentacions en les que podrem conèixer projectes com Yorokobu (Marcus Hurst), Bworld (Bibiana Ballbè), Gráffica (Ana Egea), o Passeigdegracia.com de la mano de Javier Pereda. I per la nit, l’esperadíssima Nit Laus, sota el lema “La Febre de l’or” es concediran els Premis Laus als millors treballs de disseny gràfic i comunicació.

El 9 de juliol serà el torn de la cerimònia d’entrega del City to City Barcelona FAD Award, un premi internacional que reconeix aquells processos urbans que han transformat d’alguna manera ciutats de tot el món i que han millorat la vida dels seus ciutadans.

Finalment, el FadFest tancarà el 11 de juliol amb el Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, que aquest any celebren 55 anys i que són el baròmetre de l’arquitectura peninsular. Aquell mateix dia, tindrà lloc la desfilada ModaFAD, en el que participaran les millors tesines de les escoles de disseny de Barcelona, que aspiraran al Premi ModaFAD, una plataforma de difusió pels dissenyadors emergents.

Categoria: Barcelona | 26 juny, 2013
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.