R t V f F I
Juny
1
12:00
Inici: 1 Juny
Final: 31 Juliol
Barcelona

Barcelona

Circuito-2013.-Fotografía-Documental-en-Barcelona-1 Circuito-2013.-Fotografía-Documental-en-Barcelona-3 Circuito-2013.-Fotografía-Documental-en-Barcelona-4 Circuito-2013.-Fotografía-Documental-en-Barcelona-5 Circuito-2013.-Fotografía-Documental-en-Barcelona-2

Barcelona, capital de la fotografia documental

Del 1 de juny fins el 31 de juliol es celebra el "Circuit 2013", exposicions amb continguts d'alta qualitat de fotografia documental i fotoperiodisme.

Categoria: Barcelona | 20 juny, 2013
Redacció

Durant els mesos de juny i juliol, més de 30 centres d’art, centres cívics, galeries i escoles de fotografia de Barcelona, acolliran exposicions de fotografia documental i fotoperiodisme.

Photographic Social Vision ha creat el “Circuit 2013. Fotografia Documental a Barcelona”, un recorregut pels diferents espais que participen a la iniciativa. A partir del 1 de juny i fins el 31 de juliol, es mostraran exposicions relacionades amb el gènere de manera gratuïta.

Amb aquesta iniciativa, que espera tenir una continuïtat de cara a l’any que ve, Photographic Social Vision vol aportar a l’agenda cultural de Barcelona més continguts d’alta qualitat de fotografia documental i fotoperiodisme, seguint l’èxit d’exposicions com la World Press Photo.

Alguna de les cites que podem destacar del programa és l’exposició “Inéditos” en el Cercle d’Art, amb imatges dels fotògrafs espanyols Pep Bonet, Samuel Aranda, Guillem Valle i Olmo Calvo, 3 d’ells guanyadors de premis World Press Photo, que mostres reportatges que la premsa espanyola mai ha publicat.

Entre d’altres, també es podrà veure el reportatge que Doug Menuez va realitzar a Steve Jobs i a tota la tribu d’enginyers, emprenedors i aventurers que van formar part de l’origen de la tecnologia que va revolucionar la nostra cultura, entre 1985 i 2000 a Silicon valley, o l’obra d’Andrea Lolicato sobre famílies afectades per la crisis hipotecària a espanya.

Categoria: Barcelona | 20 juny, 2013
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.