R t V f F I
connect-primavera-sound-heineken-paseo-de-gracia-1 connect-1 connect-2

El Primavera Sound i Heineken presenten CONNECT

La primera app que et permet crear la teva pròpia agenda de concerts, trobar als teus amics i no perdre't de camí al lavabo.

Categoria: Barcelona | 22 maig, 2013
Redacció: Paseo de Gracia

D’aquí poques hores començarà un dels festivals de música més grans de Barcelona, el Primavera Sound. Música, amics, balls, ulleres de sol, cervesa,… tot i així, l’experiència ens diu que tot i els bons moments, sempre viurem alguna situació difícil. Perdre als teus amics entre el caos, donar voltes innecessàries fins a acabar localitzant la barra o el lavabo més llunyà, que el full on ens hem apuntat les horaris imprescindibles quedi totalment desintegrat…

Els responsables del Primavera Sound i Heineken coneixen a la perfecció aquest tipus de situacions. És per això que llançaran per aquesta nova edició del festival CONNECT, una aplicació mòbil que et farà la vida més fàcil perquè no perdis tontament ni un minut del teu concert preferit.

CONNECT és la primera aplicació per a mòbil que funciona amb una red Wi-fi pròpia, sense necessitat de cobertura 3G (imprescindible per als moments d’aglomeració). Gràcies a la geolocalització i un servei de missatges entre usuaris, la app et permetrà localitzar als teus amics, trobar el lavabo més proper i crear la teva pròpia agenda de concerts, entre altres coses. D’aquesta manera, acabaràs amb tots aquells petits problemes que sorgeixen en tots els festivals del món.

L’aplicació (per iPhone i Android) ja es pot descarregar gratuïtament a través de  Google Play i App Store de Apple.

A més, el primers 1.500 usuaris en descarregar-se CONNECT, rebran un codi que podran canviar per un pack de 6 ampolles de Heineken Edición Limitada Primavera Sound durant cada jornada del festival, i moltes més sorpreses!

Categoria: Barcelona | 22 maig, 2013
Redacció: Paseo de Gracia
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Barcelona / 31 març, 2016

Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004

L’exposició presenta un recorregut per 18 sales, amb obres concebudes a través d’escenes específiques que s’engloben en sis grans moments històrics.

Barcelona / 15 febrer, 2016

El metro arriba a l’aeroport de Barcelona amb la línia L9 Sud

El nou tram afegirà 20km a l’actual xarxa de metro, una longitud comparable a la de la línia 1.

Barcelona / 15 desembre, 2015

MASSIMO DUTTI OCUPARÀ EL LOCAL DE VINÇON

Massimo Dutti obrirà la seva botiga més gran a Espanya al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Barcelona / 2 desembre, 2015

ELS COMERÇOS DE BARCELONA UNITS PER PRESSIONAR A ADA COLAU

El I Summit de Barcelona Oberta s’ha convertit en una jornada de debat sobre com distribuir els beneficis del turisme de compres.