R t V f F I
barcelona-bridal-week-pronovias barcelona-bridal-week-rosa-clara barcelona-bridal-week-victorio-y-lucchino-hannibal-laguna

Barcelona Bridal Week

La Passarel·la Gaudí Núvies y el Saló Internacional NoviaEspaña tanquen amb més de 25.000 visitants i la participació de 200 firmes líders.

Categoria: Barcelona | 6 maig, 2013
Redacció: Maria Brú

Barcelona torna a convertir-se en la capital mundial de la moda nupcial. De la ma de la Barcelona Bridal Week, la cita ha tornat a reunir les firmes líders del sector des del 30 d’Abril fins el 5 de Maig a la Fira de Barcelona. Amb més de 25.000 visitants (9.300 a la Passarel·la Gaudí Núvies i 16.000 professionals al Saló Internacional NoviaEspaña) i la participació de més de 200 firmes, el certamen consolida un any més el lideratge internacional de la capital catalana en el sector nupcial.

L’encarregada d’inaugurar la passarel·la va ser Rosa Clarà, una de les cites més esperades del certamen. Vestits de factura exquisida envoltats amb detalls únics que recorden l’artesania Haute Couture, però sense deixar a un costat les núvies en la seva versió més street. Els teixits fantasia amb bordats florals i les tonalitats menta, blau, rosa i blancs, van envoltar la passarel·la d’un ambient càlid i primaveral. Un cop més, les seves propostes no van decebre.

La segona jornada de desfilades la va obrir Jesús Peiró, comandada per la dissenyadora Merche Segarra, qui va organitzar una autèntica festa d’època en colors marfil, bordats i llaços drapejats. Seguidament, la romàntica col·lecció dels sevillans Victorio & Lucchino amb vestits florals per celebrar un bucòlic casament al camp. Una col·lecció de núvia d’aire rural i delicades textures que ressalten la feminitat natural de la dona. Van tancar la jornada Yolan Cris Inmaculada Garcia.

Isabel Zapardiez, Franc Sarabia, Francis Montesinos i Manu Álvarez també van presentar les seves propostes de núvies, i Matilde Cano la seva col·lecció de festa inspirada en el glamour dels anys 20 amb lluentons, faldilles de serrells, bandes de cabell bordades de strass, camisoles combinades amb pantaló i llarguíssims collars. Jordi Dalmau va repetir amb els seus vestits desmuntables i una posada en escena d’allò més divertida, obrint i tancant la seva desfilada amb la seva filla petita. Hannibal Laguna va realitzar una revisió dels clàssics recuperant element de l’Alta Costura com els drapejats, les costures obliqües, bordats amb motius florals o faldilles amb pètals i plomes. Patricia Avendaño i Raimon Bundó van tancar la penúltima jornada de desfilades.

Miquel Suay i Fuentecapala amb col·leccions de núvia i Cabotine by Gema Nicolás, Sonia Peña i Carla Ruiz amb col·leccions de festa van completar l’última jornada juntament amb Pronovias. La firma va desfilar a l’espectacular Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), un emplaçament únic per una desfilada molt esperada. Juntament amb Karolina Kurkova, Pronovias va posar el punt i final de luxe a Gaudí Núvies amb una desfilada inspirada en els motius florals i els glamurosos detalls. En total, es van presentar tres línies de disseny que incloïen els dissenys de Manuel Mota així com els vestits de Elie Saab.

Però si alguna cosa va destacar en aquesta edició de la Passarel·la Gaudí van ser les mostres d’afecte per part de la gran majoria de dissenyadors que no van voler oblidar la figura del creador i impulsador de la Barcelona Bridal Week, Paco Flaqué, a més de Jesús del Pozo i Manuel Mota, també desapareguts recentment. Per a l’ocasió es va instal·lar en el saló nupcial una mostra en forma de 60 vestits de paper. Ideada i realitzada per Egidio Ghezzi, l’exposició va presentar una barreja de firmes consagrades, dissenyadors de llegenda i persones que han viscut i viuen en el univers blanc de la moda nupcial.

Categoria: Barcelona | 6 maig, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Barcelona / 31 març, 2016

Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004

L’exposició presenta un recorregut per 18 sales, amb obres concebudes a través d’escenes específiques que s’engloben en sis grans moments històrics.

Barcelona / 15 febrer, 2016

El metro arriba a l’aeroport de Barcelona amb la línia L9 Sud

El nou tram afegirà 20km a l’actual xarxa de metro, una longitud comparable a la de la línia 1.

Barcelona / 15 desembre, 2015

MASSIMO DUTTI OCUPARÀ EL LOCAL DE VINÇON

Massimo Dutti obrirà la seva botiga més gran a Espanya al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Barcelona / 2 desembre, 2015

ELS COMERÇOS DE BARCELONA UNITS PER PRESSIONAR A ADA COLAU

El I Summit de Barcelona Oberta s’ha convertit en una jornada de debat sobre com distribuir els beneficis del turisme de compres.