R t V f F I
Paseo-de-Gracia_Salon-Nautico-Barcelona_1 Paseo-de-Gracia_Salon-Nautico-Barcelona_3 Paseo-de-Gracia_Salon-Nautico-Barcelona_2 Paseo-de-Gracia_Salon-Nautico-Barcelona_4

Guanya una entrada per al Saló Nàutic de Barcelona

L’Associació d’Amics del Passeig de Gràcia i Paseodegracia.com et convidem a assistir a la 51a edició del Saló Nàutic al Port Vell de Barcelona.

Categoria: Barcelona | 20 setembre, 2012
Redacció: Alfredo

Del 26 al 30 de setembre, els amants de la navegació tenen una cita ineludible amb el Saló Nàutic Internacional de Barcelona, on es presentaran les novetats més recents del sector. Durant 5 dies, el Port Vell reunirà la més gran i més completa oferta d’Espanya en nàutica esportiva i d’esbarjo. Es compta amb la participació de més de 260 empreses del sector com Bavaria, Garmin Iberia, Sunseeker, Yamaha o Zodiac.

En aquesta edició, la número 51, l’organització pretén tornar el màxim protagonisme al mar, motiu pel qual el certamen se celebrarà íntegrament al Port Vell de Barcelona. El saló recupera la mostra flotant que en aquesta ocasió estarà formada per 155 embarcacions a l’aigua, incloent velers de mitja eslora, que podran ser visitats in situ pels assistents. I, com a novetat, el dia 28 se celebrarà la primera Barcelona Boat Parade, una desfilada de vaixells oberta a tota la ciutat.

El saló estarà distribuït en 4 zones o àrees temàtiques: l’Àrea Fun Beach, espai que aglutinarà productes i serveis relacionats amb els esports nàutics, zona de proves amb accés al mar, etc.; l’Espai del Mar, una zona dissenyada per a presentacions, debats i conferències; la Marina Tradicional, espai d’exposició d’embarcacions tradicionals i tallers; i el Village, un punt de trobada per a empresaris, esportistes i convidats del món de la nàutica, patrocinat per Freixenet.

VOLS GUANYAR UNA ENTRADA?

L’Associació d’Amics del Passeig de Gràcia i Paseodegracia.com regalem 10 invitacions per al Saló Nàutic. Per aconseguir la teva, escriu-nos un e-mail a concursos@paseodegracia.com abans del dia 25 de setembre amb la resposta a la següent pregunta: Quantes embarcacions formaran part de la mostra flotant? No oblidis posar a l’assumpte “ENTRADA SALÓ NÀUTIC”. Les invitacions se sortejaran entre totes les persones que contesteu correctament. Bona sort!

***CONCURS TANCAT***

Categoria: Barcelona | 20 setembre, 2012
Redacció: Alfredo
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Barcelona / 31 març, 2016

Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004

L’exposició presenta un recorregut per 18 sales, amb obres concebudes a través d’escenes específiques que s’engloben en sis grans moments històrics.

Barcelona / 15 febrer, 2016

El metro arriba a l’aeroport de Barcelona amb la línia L9 Sud

El nou tram afegirà 20km a l’actual xarxa de metro, una longitud comparable a la de la línia 1.

Barcelona / 15 desembre, 2015

MASSIMO DUTTI OCUPARÀ EL LOCAL DE VINÇON

Massimo Dutti obrirà la seva botiga més gran a Espanya al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Barcelona / 2 desembre, 2015

ELS COMERÇOS DE BARCELONA UNITS PER PRESSIONAR A ADA COLAU

El I Summit de Barcelona Oberta s’ha convertit en una jornada de debat sobre com distribuir els beneficis del turisme de compres.