R t V f F I
May
22
12:00
Inici: 22 May
Final: 2 Juny
Fundación Francisco Godia
Diputació, 250
Barcelona

festival-screen-1 festival-screen-2 festival-screen

Art en format vídeo

El 10è Festival Screen projecta centenars d'obres de videoart de 519 artistes procedents de 40 països en 137 espais.

Categoria: Barcelona | 21 maig, 2012
Redacció: Ana María Guiot

Ja fa uns dies que s’està rodant el 10è Festival Screen, el certamen de videoart i imatge en moviment que cada primavera fa de la ciutat un punt de trobada imprescindible en el calendari de l’art internacional.

Aquesta trobada anual, que se celebrarà fins al 2 de juny, presenta aquest any, en la seva 10a edició, més programació i més dies que en altres ocasions. El certamen ofereix 17 dies de contacte intens amb les pràctiques creatives audiovisuals, inclosos els desenvolupaments i les novetats més recents.

En total, hi col·laboren a més de 200 entitats de la ciutat (entre galeries, museus, centres cívics i altres organismes) i presenta més de 1.000 obres de videoart de 519 artistes procedents de 40 països en més de 137 espais repartits per la ciutat i cada vegada més compromesos amb el festival.

Un d’aquests espais és la Fundació Francisco Godia. La Fundació va inaugurar el Festival Screen amb una exposició que homenatja els col·leccionistes francesos Isabelle i Jean Conrad Lemaître a través de la mostra “The Eyes of the Soul, una selecció de 14 peces de la Col·lecció Lemaître, la col·lecció privada de videoart més important d’Europa.

“The Eyes of the Soul”, que es podrà veure fins al 17 de juny, permet conèixer les diferents tècniques, realitats i perspectives utilitzades en el camp del videoart a través de la varietat de les propostes presentades amb un total de 14 obres de vídeo d’artistes de diferents països com Tacita Dean, Christian Marclay, Melik Ohanian, Mathias Muller, Dominique Gonzalez-Foerster, Walid Raad, Atlas Group, De Rijke & De Rooij, Frank Hesse, John Menick, Julien Crépieux, Julika Rudelius, Elisa Pone, Melvin Moti, Ryan Gander, Klara Liden, Cecile Hartmann i Beatrice Gibson.

No perdeu l’oportunitat de conèixer aquesta o alguna de les altres exposicions i activitats que ofereix el Festival Screen. Si voleu omplir els pròxims dies de la vostra agenda amb esdeveniments “in”, aquesta és la vostra!

 

“Festival Screen”
Diferents espais d’exhibició (consulteu l’agenda o el programa)
Del 17 de maig al 2 de juny

“The Eyes of the Soul”
Fundació Francisco Godia / Diputació, 250
Fins al 17 juny 2012

Categoria: Barcelona | 21 maig, 2012
Redacció: Ana María Guiot
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.